verkocht

Antwerpen

148m²

3 slaapkamers

verkocht

148m²

huis

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in topbuurt

In 2015 gestript en in 2016 volledig gerenoveerd. Dat betekent nieuw, nieuw, nieuw, comfy, duurzaam en gelukkig ook geweldig prachtig. Als de locatie dan ook nog eens een topscore krijgt, is meteen alle twijfel weg. Toch?

Bekijk het ruim

Dit huis trakteert! En wel op ruimtegevoel. Beneden werd de leefruimte, eetplaats en keuken één groot geheel en dat vertaalt zich gelijk in zalige openheid. Als dan achteraan een grote raampartij opdoemt, die dan ook nog eens een giga schuifraam blijkt te zijn, is het feestje compleet. Of nog niet? Ah nee, er is ook nog een tuin van 29 m2 met zo goed als geen inkijk.

Er is meer dan alleen gevoel van ruimte. Met z’n 148 m2 bewoonbare oppervlakte is er ook gewoonweg veel plek. Plek om iedereen een eigen slaapkamer te geven bijvoorbeeld. Het huis heeft er maar liefst 3 en dan nog een zolder die geen zolder lijkt omdat hij zo netjes is gerenoveerd. Maar er is ook plek voor alle spullen die ‘zeker binnenkort nog eens van pas komen’, maar eigenlijk al jarenlang in de weg liggen. Die mogen vanaf nu een eigen leven leiden in de ruime kelder. Iedereen content. 

Relaxmodus aan

Dat genieten hier prioritair is, is je misschien al duidelijk. Elk plintje, elk raam, elk hoekje is perfect afgewerkt en vraagt dus helemaal geen inbreng meer van jou. Het enige wat jij hoeft te doen is het zinnetje ‘ik moet nog even…’ vervangen door ‘ah, ik mag gewoon…’. In bad gaan bijvoorbeeld. Dat doe je hier namelijk alsof je op hotel bent. In de moderne badkamer staat (naast de inloopdouche) een vrijstaand bad met prachtige designkraan. Zelfs de schapjes om kaarsjes op te zetten, naast een plantje of twee, drie, zijn al voorzien.

Hippe koffies slurpen

Druk, druk, druk staat niet langer in jouw woordenboek. Tenzij dat je het niet kunt laten om je agenda te vullen met een boeiend sociaal leven. Dat niet doen is hier wel een uitdaging. Je zit vlak bij het Groen Kwartier dat roept om een koffietje te drinken, een lunchke te doen of zelfs een petanqueballetje te gooien. Maar ook om je hoek bij foodbar 22B slurp je van een hippe koffie, een ecologisch verantwoorde lunch of haal je een take-away-gerecht voor die avonden waarop je niet wilt koken.

Of je neemt de fiets en je zit na een trap of 1, 2, 3 in het centrum waar het walhalla aan winkels en hotspots op je zit te wachten. De tram kan natuurlijk ook. Ook daarvoor hoef je maar het hoekje om. Zeiden we al dat ook supermarkten, bakkers en, voor wie het liever exotisch wil, zelfs Poolse winkels zich op wandelafstand bevinden?

Op en top genieten is niet langer een plan B! 1, 2, 3: info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

148m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

30

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

344 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Sint-Vincentiusstraat 25 2018 Antwerpen

Sint-Vincentiusstraat 25 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)