verkocht

Antwerpen

95m²

2 slaapkamers

verkocht

95m²

appartement

Hoogwaardig 2-slaapkamerappartement met ruime terrastuin in Harmoniewijk

Met een woonoppervlakte van 95 m2 heb je aan plaats al geen gebrek. De brede buitenruimte van 30 m2 creëert extra diepte en dus extra ruimtegevoel. Vanuit de living kijk je op de permanent groene muur en komt buiten altijd binnen. Als je dan van een koffietje slurpt in je perfecte keuken te midden van een topbuurt, weet je dat je met dit appartement met je gat in de boter bent gevallen.

 

Klein geluk in een groot appartement

 

Genieten van het leven hoeft niet complex te zijn. Maar die eenvoud omarmen in een heerlijke, comfortabele, ruime woonplek in een geweldige buurt maakt het wel een pak gemakkelijker. Dit appartement zit vol kleine gelukjes die jouw stadsleven sowieso doen bruisen.

 

Om te beginnen is er hier niet op een euro gekeken om ‘life is good’ tot je nieuwe lijfspreuk te maken. Wat dacht je van Miele-toestellen met verlengde garantie in de keuken? Check duurzaamheid. Een vol eiken parket in het volledige appartement? Hallo, sfeer en gezelligheid. Of vliegenramen, veiligheidscodes en een veiligheidsdeur? Hey, geborgenheid.

 

Giga buitenruimte

 

Een zot ruimtegevoel. Daar word je op getrakteerd als je de leefruimte binnenkomt. Dat komt niet alleen door de breedte van de ruimte en de grote ramen. Je terras slash tuin die even breed mee doorloopt vormt een verlengstuk van je appartement. Je kunt hier gerust met 10 vrienden van een zwoele zomeravond genieten.

 

Extra verticale voordelen

 

Dit gelijkvloersappartement doet zijn naam niet alle eer aan. Het ligt namelijk 60 centimeter boven het straatniveau. Dat hoogteverschil tilt je letterlijk naar een hoger niveau en dat werkt rustgevend

 

Als je de lift neemt naar de -1-verdieping kom je bij de autostaanplaats die verplicht aan te kopen is aan € 33.000 Geen nood aan een autostaanplaats? Dan hebben we al huurders voor deze autostaanplaats gevonden. De berging van 11 m2 is verplicht bij aan te kopen aan 8.000 euro. Elektrische wagen? Ook die voelt zich hier gelijk thuis dankzij de laadpaal. Verplaats je je per fiets? Die kan je in de garage zetten of op de binnenkoer.

 

Schoonheid zit hier niet alleen aan de binnenkant. Deze rustige straat is een paradijs voor window shoppers: binnengluren in statige herenhuizen wordt je nieuwe guilty pleasure. Het Harmoniepark en het Albertpark zijn je extra tuin.

 

Pal in het centrum en toch helemaal tot rust komen? Grijp je kans via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

95m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

83 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Peter Benoitstraat 23 2018 Antwerpen

Peter Benoitstraat 23 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)