verkocht

Antwerpen

80m²

2 slaapkamers

verkocht

80m²

appartement

Zonovergoten, gerenoveerd appartement op toplocatie

De straatnaam liegt er niet om: dit is een bijzonder paleisje dat pure charme combineert met volledig gerenoveerde ruimtes. Vanop het terrasje op de 4de verdieping heb je een uitzicht over de buurt. En die buurt is royaal als het op gezellige koffiebars, cafeetjes en restaurants aankomt.

Rise & shine

Dit gebouw in de Paleisstraat springt er letterlijk bovenuit. Je voelt gelijk dat hier een ziel hangt die jou met open armen ontvangt. Dat doen de buren trouwens ook. Allemaal sympathieke bewoners die dit authentieke pand in hun hart dragen. Ze sparen al jaren elke maand om de achtergevel, samen met de terrasjes, een opfrisbeurt te geven. In 2022 is het zo ver. ‘Ge staat er goed op’, zou menig grootmoeder zeggen.

De open inkomhal verwelkomt je met z’n leuke, authentieke tegels en leidt je naar de leefruimte. En daar knalt het zonlicht dwars door de ramen. En dat is meteen ook dé troef van dit appartement. Het licht vliegt je overal om de oren. Of je nu vooraan in de living staat of in één van de twee slaapkamers.

En wat meer is: dankzij dat licht valt het des te meer op dat je in een picture perfect zit. Heel het appartement werd in 2018 volledig en tot in de puntjes gerenoveerd.

Tot in de kleinste hoekjes

Je hebt renoveren en renoveren. Wel, dit is renoveren met hoofdletter R. Geen half afgewerkte plintjes hier. En daarnaast werden de muren allemaal opnieuw bezet en geschilderd. De ramen werden PVC-ramen met dubbel glas. Leve de stilte terwijl de stad rond jou volop bruist. En in de slaapkamers kregen ze een extra feature: vliegenramen! Het enige wat hier zoemt ben jij terwijl je in dromenland ligt.

De badkamer en de keuken drukken hun stempel op het appartement door hun moderne comfort. De keuken is volledig geïnstalleerd. Zie je die mooie blauwe tegeltjes? Zo gezellig als Marokkaanse zelliges. De zachtgekleurde wandtegels lopen als een blauwe draad door naar de very cute badkamer.

Coffee before you go go

Wakker worden doe je hier elke dag alsof het leven weer opnieuw begint. De twee slaapkamers bevinden zich achteraan en garanderen je een rustige nachtrust. De leuke Kewlox-kasten geven direct kleur aan je ochtend. En dan begin jij met volle goesting en waarschijnlijk een takeawaykoffie aan je dag. Voor die koffie heb je keuze te over: Kolonel Koffie, Butcher’s coffee, Nordica… Heb je wat meer tijd? Dan doe je je te goed aan een lekker ontbijtje, een beetje shopping time en een apero op het Zuid natuurlijk. Als je vlak bij al die hotspots zit, kun je er maar beter van profiteren.

Hoewel het charmegehalte van je eigen mini terrasje niet te onderschatten is. Oh ja, die bergruimte naast het terrasje is trouwens ook wel handig. Ja maar, daar geraken al mijn spullen niet in. Nee tuurlijk, da’s enkel voor de kleine rommel. De grote spullen gaan de grote kelder in. En als je dan toch beneden bent, passeer dan even langs het gemeenschappelijke koertje. Wedden dat je aan de praat raakt!

Heb jij zin in pure gezelligheid midden in het bruisen van de stad? Gooi die inbox open en stuur het ons via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

80m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2018

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

243 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Paleisstraat 82 2018 Antwerpen

Paleisstraat 82 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)