verkocht

Antwerpen

291m²

6 slaapkamers

verkocht

291m²

huis

Superruime woning met tal van mogelijkheden en grote zuidwest tuin 

Deze gezinswoning groot noemen is met zijn 6 slaapkamers, een extra achterbouw, een tuin van 175 m2 en maar liefst 291 m2 bewoonbare oppervlakte een gigantisch understatement. Als we je dan ook nog vertellen dat het pand pal in de gezellige Harmoniebuurt ligt en je in een vingerknip in het centrum staat én dat je mogelijks ook je praktijk of kantoor hier kan onderbrengen, dan weet je dat je met een knaller te maken hebt. Benieuwd? Snappen we!

 

Buurten in een topbuurt

Voordat we dit prachtige pand uit 1946 binnenstappen, nemen we je graag even mee op wandel in deze erg gegeerde Harmoniewijk. Gezellig ‘buurten’ bij de bakker, de slager, de viswinkel, de boekenwinkel,… is hier dagelijkse kost. Dit dorpje midden in de stad heeft alle troeven in handen om je dat thuisgevoel te geven. Het is er heerlijk rustig, het Stadspark en Albertpark liggen in je achtertuin, het stadscentrum is je voortuin én je zit ook vlakbij de Anwerpse Ring, de Singel en de belangrijke uitvalswegen richting Brussel en Gent. 

 

Leefruimte tot de 2de macht

 

Entrez! Ofwel neem je de trap naar boven, ofwel ga je gelijk naar de tuin via de lange gang, ofwel wandel je de leefruimte binnen. Laten we dat laatste doen. Je wordt gelijk verwelkomd in een brede living. De merbauparket in prima staat geeft de ruimte instant dat huislijke gevoel. 

 

Koken in duizend-en-een-nacht-stijl

 

Bij gezellige avonden hoort ook lekker eten. Als je zo’n keuken ter beschikking hebt, lonken die kookpotten. Het staat op elk lijstje van de zichzelf respecterende kok: veel werkruimte. En dat heb je hier! Het werkblad in natuursteen wordt geflankeerd door zelliges. Deze Marokkaanse wandtegels geven de keuken een exotisch tintje. En dankzij de vele kasten kan deze stijlvolle touch nog meer shinen. 

 

Grote, rustige zuidtuin met extra opties

 

Een tuin midden in de stad. Te zot voor woorden, toch? Dat hij dan ook nog eens naar het zuidwesten gericht is en omringd door groen en rust, maakt het too good to be true. Er is ook een terras met blauwe hardsteen, een gezellige loungehoek achteraan en geïnstalleerde tuinverlichting. Zag je dat gebouw al achteraan in de tuin? Nee, dit is geen veredeld tuinhuis. Dit is een werkruimte, een atelier, een bureau of een wellnessplekje in wording. Met 22 m2 heb je tig opties.

 

Kamers, kamers en nog eens kamers

 

De eerste verdieping werd vroeger gebruikt als notariskantoor en tandartsenpraktijk. Om maar te zeggen: wederom ruimte te over. Vooraan vind je een badkamer, aan de twee zijkanten bevinden zich twee ruime slaapkamers en in het midden een gigantische dressing van 22 m2 met ingemaakte kasten. Wil je veel mensen te slapen leggen, dan kunnen dit gewoon slaapkamers blijven. Slapen kan ook perfect op de 2de verdieping want daar zijn nog drie slaapkamers. Twee van die kamers hebben bovendien aansluitend een badkamer. 

 

EPC en modern wooncomfort: check!

 

In 2003 werd alles hier grondig gerenoveerd. Die make-over zorgt, samen met de dakvernieuwing van 2014 en het geïsoleerde aluminium buitenschrijnwerk, voor een gunstig EPC en zalig wooncomfort. De elektriciteit is conform de meest recente richtlijnen dus ook daarover hoef je je geen zorgen te maken.

Ben je benieuwd om met dit pand live kennis te maken? Maak een afspraak!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

291m²

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

3

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

175

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

177 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Lange Lozanastraat 106 2018 Antwerpen

Lange Lozanastraat 106 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)