verkocht

Antwerpen

122m²

3 slaapkamers

verkocht

122m²

huis

Fantastisch gerenoveerd herenhuis in hip Zurenborg

Wie droomt er niet van? Wonen in een van de meest hippe stadsbuurten, in een authentiek herenhuis met de optie om te gaan terrassen op een bruisend plein of te genieten in eigen tuin van rust en lekker niks doen. Het is reppen geblazen want dit prachtige huis is voor de snelle beslissers!

Topscore in Zurenborg
Dat deze buurt de place to be is om heerlijk te terrassen, lekker uit eten te gaan, gezellig te kuieren langs historische panden of op zondag een koffie to go te drinken terwijl je onderweg bent naar een van de beste bakkers van de stad moeten wij je waarschijnlijk niet vertellen. Dat hier wonen de droom is van heel veel huizenjagers vermoedelijk ook niet.

Als je op de koop toe een huis kunt scoren dat in 2013 volledig gerenoveerd werd met behoud en opfrissing van authentieke elementen dan is dat droombeeld natuurlijk compleet. Een mooi glasraam, een perfect geschilderde gevel, houten vloeren, originele trap, deuren en moulures? Allemaal aanwezig!

Deze 122 m2 woonoppervlakte ligt niet alleen tussen de hippe Draakplaats en de bruisende Dageraadplaats, ze heeft ook alles in huis om te genieten van thuis zijn. Zelfs los van de straffe looks, is ook de ‘binnenkant’ om over naar huis te schrijven. In 2013 werden de elektriciteits- en gasleidingen volledig vernieuwd. In 2014 installeerden de huidige eigenaars nog een nieuwe badkamer en keuken.

Thuis terrasjes doen
Toegegeven, hotspots als Walvis, Rush Rush, Frits, Hümm en het Zeezicht zullen je elke dag opnieuw verleiden, maar jij kunt er wel 2 waardige alternatieven tegenover zetten. Je groene stadskoer wordt zonovergoten vanaf 13 u en op je terras op het platte dak geniet je van een uitzicht om u tegen te zeggen.

Onderweg naar die stadskoer kom je een authentieke deur in de open leefruimte terecht waar gezelligheid troef is. Die huiselijkheid loopt door tot op de 2de verdieping. Op verdieping 1 kan de huidige extra leefruimte makkelijk van gedaante veranderen en een 3de slaapkamer worden. Die sluit dan aan op de badkamer met aanpalende dressing en apart toilet.

De 2 andere slaapkamers bevinden zich op de 2de verdieping. Onder het dakraam wordt elke avond romantisch as hell terwijl kindlief in de kamer naast je ligt te ronken. Een 2de toilet doet het comfort op deze verdieping de hoogte ingaan. En we zijn nog niet rond. Je kunt hier ook naar ‘de min 1’. Daar bevindt zich een grote kelder waar je een eigen winkelvoorraad kunt aanleggen of al die hobbyspullen kunt stockeren.

Deze knapperd scoren? Maak als de bliksem een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

122m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2013

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

254 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Dolfijnstraat 9 2018 Antwerpen

Dolfijnstraat 9 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)