verkocht

Antwerpen

70m²

1 slaapkamer

verkocht

70m²

appartement

Hip en volledig gerenoveerd appartement op toplocatie

Een urban hotspot is een understatement voor dit perfecte startersappartement. Midden in de bruisende sfeer van de Brederodebuurt, vlak bij hippe koffiebars en leuke restaurantjes ligt een rustpunt met een ziel verscholen. Hypermodern, tot in de puntjes gerenoveerd door een architect en een terraske dabei.

Trendy buurt on the go

 

Al jaren prijkt deze buurt boven aan de lijst van plekken waar je echt wilt wonen, maar nu werd ze zelfs nog geliefder. Koffie- en lunchplek Nordica maakte er haar opkomst en wel quasi recht tegenover je deur. Voor meer hip en trendy wandel je naar Copper, Butchers Coffee, Mission Masala of het Marnixplein. En on the go terug naar je stek pak je nog snel wat groenten en fruit of een lekker stukje vlees mee. Ben je een warhoofd? Geen probleem: winkels zijn hier altijd open.

Of je nu in of buiten de stad moet zijn, van hieruit zit je altijd snel op de goeie weg. De af- en oprit van de autostrade, de Singel, trein, tram, bus. Alles is vlakbij. En dan zou je durven vrezen dat het hier dan wel heel druk moet zijn. Maar nee, hoor. Van zodra jij je appartement binnenkomt, is het bruisen en ruisen van de stad verdwenen. Dan nestel jij je op je zuidoostgerichte terras en laat jij de rust tot jou komen. Vergeet onderweg die fles wijn uit je fancy schmancy wijnkoelkast niet hè!

 

Volledig uitgerust

 

Een architect met ongelooflijk veel ruimtelijk inzicht tilde dit unieke plekje tot het hoogst mogelijke niveau. Alles werd in het werk gesteld opdat je zo veel mogelijk van lichtinval zou genieten. De totaalrenovatie ging nog veel verder dan dat. Elk hoekje werd optimaal benut, alle schrijnwerkerij en nutsvoorzieningen kregen een opfrisbeurt en authentieke elementen werden weer zichtbaar gemaakt.

 

De ziel van dit pand werd nog meer in de verf gezet door de ruw afgebikte muren, de gekaleide afwerking, de gezandstraalde houten balkenconstructie en de mooie houten vloeren

 

De volledig uitgeruste, zwarte, open keuken licht maar een tipje van de sluier van het moderne comfort hier. Van in de keuken kun je recht de badkamer induiken waar een stijlvol badkamermeubel, een toilet en douche hun opwachting maken. Voor de huishoudelijke was en plas is aansluiting voorzien in de gang.

 

Vanuit de ruime leefruimte met handige ingemaakte kasten pak je de trap richting chillax zone. Ja, zo kun je je mezzanine gerust noemen. Je kunt hier slapen, maar je ook gezellig terugtrekken met een boekje op de vensterbank terwijl je omringd wordt door… niks! Want al je rommel zit in de ingemaakte kasten.

 

Nog meer comfort voor je hoofd: een professionele syndicus beheert de maandelijkse kosten. ‘No worries’ zijn jouw nieuwe stopwoorden.

 

Hippe vogels zullen er snel bij zijn, dus ga vliegensvlug naar je mailbox en laat ons iets weten via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

condensatie

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

70m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

203 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Brederodestraat 57 2018 Antwerpen

Brederodestraat 57 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)