verkocht

Antwerpen

90m²

2 slaapkamers

verkocht

90m²

appartement

Appartement met authentieke elementen in hippe buurt

Op de 3de verdieping van een prachtig herenhuis in de bruisende Brederodestraat ligt een buitenkans op jou te wachten. Denk authentieke schouwen, mooie houten vloer, een recent gerenoveerde keuken en badkamer en twee slaapkamers. De stevige portie hipness krijg je er gratis bij. 

Authentieke ziel

Die prachtige gevel van dit herenhuis voorspelt veel goeds, dat zie je zo. En die verwachtingen worden volledig ingelost. Eens je op je 3de verdieping aankomt, heet een mooie, originele, dubbele houten deur je welkom. Die geweldige deuren vind je trouwens in heel het appartement terug. En ze zijn niet de enige elementen die je naar de ziel van het appartement brengen. Kijk even naar beneden en laat je meevoeren door de schitterende houten vloeren, die in prima staat zijn by the way. 

De leefruimte is opgedeeld in twee delen. Als je ze binnenwandelt, maak je gelijk kennis met dé eyecatchers van het appartement: twee ontzettend mooie schouwen! Eentje in het salon en eentje in de leefruimte. Langs beide kanten worden ze mooi uitgelicht dankzij grote ramen. Je bent er in gedachten al een kadertje, wat kaarsen en plantjes op aan het zetten hè? Snappen we! Deze pronkstukken vragen erom. 

Slow cooking

De eetkamer sluit mooi aan op de recent gerenoveerde keuken. Ze is voorzien van alle moderne toestellen die je nodig hebt om een lekker potje op de tafel te toveren. Roeren in de potten doe je hier vergezeld van tonnen licht. Wachten op je ovenschotel? Dat doe je met een aperitiefje op het balkon. Dat is wat ze slow cooking noemen!

Slapen of werken

Het appartement loopt in een rechte lijn naar achter door. Achter de keuken bevindt zich de badkamer en aansluitend kom je ook de slaapkamer tegen. Met z’n inloopdouche, modern lavabomeubel met stijlvol kuipje en toilet voldoet deze gerenoveerde badkamer helemaal aan jouw comfortwensen.

En dan heb je nog de keuze: ofwel gebruik je de extra kamer als bureauruimte ofwel als 2de (baby)slaapkamer. Als opbergruimte of hobbykamer kan trouwens ook. Het is maar wat je bovenaan je prioriteitenlijstje zet natuurlijk. 

Kosten noch moeite

Over prioriteiten gesproken. Die hoeven hier niet bij renoveren of sparen te liggen. De ramen achteraan hebben allemaal al dubbel glas en de ramen vooraan krijgen dat nog voor de verkoop. En dat betekent lage energiekosten. Zet cafébezoekjes en fancy diners maar bovenaan dat to-do-lijstje! Want, oh boy, die vind je hier met hopen. 

Bereid je voor op hipness alert. Restaurant Walrus lonkt met zijn heerlijk terras op het pleintje om de hoek, vegan hotspot Camion wordt jouw buurtrestaurant en dan zwijgen we nog van de talloze trendy restaurants en cafés op het Zuid waar jij vaak een bestelling zal plaatsen. Meer zin in een koffie? Kolonel Koffie, Copper en Butchers Coffee to the rescue. 
Zoek je het graag wat verder? Dan wandel je naar het station Antwerpen-Zuid en pak je de trein, of rijd je in 1, 2, 3 naar de Antwerpse Ring of spring je op een Veloke voor een fietstochtje in de Koekenstad.

Ben je klaar om in deze bruisende buurt te wonen? Laat het ons weten via info@ugly.be.

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

90m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

EPC:

kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Brederodestraat 28 2018 Antwerpen

Brederodestraat 28 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)