verkocht

Antwerpen

69m²

2 slaapkamers

verkocht

69m²

appartement

Appartement met onvervalste charme op het hippe Zuid

Welkom op het Zuid waar jouw leven een hippe wending neemt. Dit appartement op de 3de verdieping is de ideale uitvalsbasis om van het bruisende stadsleven te genieten. 2 slaapkamers, gezellige planchévloer, een tof terrasje en een topbuurt maken vanaf nu van elke dag een feest.


Wonen of verhuren

Het Zuid is een gegeerde topbuurt en dat is goed nieuws voor jou. Ofwel neem je zelf je intrek in dit appartement van 69 m2 ofwel verhuur je het pand met gegarandeerd succes. Extra argument: er is geen lift dus de maandelijkse kosten liggen laag. Zo’n 69 euro per maand is een koopje.

De succesformule van dit appartement zit ’m in de mix van de geweldige buurt en de slaapkamers en open leefruimte die baden in het licht en charme. We wijzen de authentieke parketvloer en de grote ramen met de vinger want zij zijn definitely de ‘schuldigen’.

En dat betekent gezelligheid troef. Een avond met veel kaarslicht terwijl jij de chef in jou naar boven haalt is voor iedereen leuk. Dankzij de open keuken mist niemand jou en jij geen gesprekken.

Goodmorning Antwerp!

‘Ochtendstond heeft goud in de mond’ kun je hier bestendigen op het terras van zo’n 4 m2 dat aansluit op de 2de en kleinste slaapkamer. Groet ’s morgens gerust de dingen terwijl je nipt van een verse koffie. En oh ja, de terrassen van dit gebouw werden recent onder handen genomen dus de zon groeten kan hier veilig.

Ook het dak en de elektriciteit zijn conform. Wat je wel op je to-do-lijstje mag zetten is de opfrissing van de keuken en de badkamer. Die 2 projectjes blazen zo nieuw leven in dit appartement en zullen de waarde en de schoonheid ervan nog doen stijgen.

Terwijl jij zoekt naar de perfecte badkamertegels en het meest fancy bad, kunnen jouw gasten gebruik maken van het aparte toilet. Kwestie van het aaibaarheidsgehalte hoog te houden hè.

Hang de local uit

Deze buurt verkopen moeten we niet meer doen, maar jou op de hotspots wijzen misschien wel? Koffiedrinken doe je bij Buchbar terwijl je tussen de boeken snuistert of op het terras van La Revista terwijl je de krant doorbladert. Een ontbijtje neem je bij Charlie’s of Moss, het aperitief bij Vitrin of Café Baron en de beste eetplekjes… die mag je zelf ontdekken. Dat is veel leuker, toch?

Hippe vogel op het Zuid of verhuren en genieten van de opbrengst?
Stuur ons al een mailtje via info@ugly.be terwijl je wikt en weegt!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

69m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

420 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Volkstraat 21 2000 Antwerpen

Volkstraat 21 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)