verkocht

Antwerpen

98m²

2 slaapkamers

verkocht

98m²

appartement

Ruim nieuwbouwappartement met giga zuidterras in hartje stad  

‘Say what?’ horen we je zeggen. Yep, dit is die plek uit je dromen. 100 m2 die spiksplinternieuw zijn, een zuidgericht terras van 36 m2, prachtige parket, hoge plafonds en knal naast het eilandje. 

Stilte aan de stroom

Het hart van de stad voelen kloppen en toch wonen in pure stilte en rust. Dit appartement is jouw baken van rust. Een ankerpunt nadat je gezellig ging shoppen in de stad, nadat je een avondje ging ‘hoppen’ op het Eilandje of gewoon nadat je thuiskomt van een drukke werkdag. Hoe dat zo? Het ligt mooi ingesloten aan een keigezellig en groen binnenplein.

Maar dat is niet de enige reden. Jassen of schoenen all over the place zal je in de inkomhal niet tegenkomen. Dankzij ingebouwde kasten en de very stylish glazen deur met stalen frame is binnenkomen al een mindful momentje.

En dan die leefruimte! Helemaal open en heerlijk licht dankzij een giga raamwand. De zachte parket die ‘nieuw nieuw nieuw’ fluistert, streelt er je ogen, de lichtinval verblindt ze misschien wel want de living is zuidgericht. Welkom sun shiny days! De verhoogde plafonds doen je er instant tot rust komen.

Eilandhoppen

Het Eilandje is niet de enige place to be in de buurt. Je eigen kookeiland neemt een stevige, concurrerende positie in. Die komt namelijk recht uit de boekskes. Strak en stijlvol en deel van een volledig uitgeruste keuken met Siemenstoestellen.

In de badkamer kom je dan weer op een paradijslijk eiland terecht. Eentje met veel ruimte en comfort. Je kent dat wel, wonen op een appartement maar toch zo graag een bad willen nemen. Hier is dat geen onvervuld verlangen, maar jouw geweldige realiteit. Baden of douchen. Het kan allebei. En dat terwijl alles nog blinkt als nieuw.

En dan hop, je bed in. Er zijn twee slaapkamers die, net zoals de leefruimte, op het terras uitkomen. Hoe waanzinnig zalig is dat?

En dat terras biedt maar liefst 36 m2 om zon te pakken – of pintjes en lekkere cocktails. Om je uit te leven als grillmaster tijdens een van je vele BBQ’s of languit te chillen op een ligbed.

De berging in

Zo’n picture perfect appartement wil je natuurlijk niet verpesten met rondslingerende rommel. No problemo: er is nog een berging voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Ook fietsen berg je hier makkelijk op. Dat doe je in de 2 fietsbergingen op het gelijkvloers.

Heb je ook een auto op te bergen? Dan kun je nog een ondergrondse autostaanplaats voor 35.000 euro bij aankopen.

Do we need to say more? Dat dachten we al. Laat snel iets weten via info@ugly.be en deze nieuwbouwtopper zou weleens de jouwe kunnen zijn!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

98m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

91.53 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Paul Smekensplein 30 2000 Antwerpen

Paul Smekensplein 30 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)