verkocht

Antwerpen

512m²

6 slaapkamers

verkocht

512m²

huis

Statig en inspirerend pand met ruime zuidtuin midden in de stad

In het midden van de bruisende binnenstad, omringd door ontelbare troeven, ligt een parel van formaat. Een groot formaat. Met een handelspand, een voor- én een achterhuis biedt het maar liefst drie vliegen in één klap! Droom je van een prachtige (horeca)zaak? Zoek je een grote oase van rust die authenticiteit ademt? Of heb je zin om je tanden te zetten in een prachtig renovatieproject? Dit huis heeft het allemaal en inspireert stante pede.

Een authentieke oase

Dit is een pand dat bruist van de mogelijkheden. De benedenverdieping is op dit moment volledig uitgebouwd als horecazaak. En niet zomaar een. De hoge plafonds, de houten vloeren, de prachtige, originele schouw, dito tegelvloeren en statige houten deuren geven onmiddellijk het waardevolle karakter van dit pand prijs. En dan hebben we het nog niet gehad over de adembenemende partij glas-in-loodramen die je doet dromen van een exotische bestemming. Hallo zonlicht! Want jawel, deze heerlijk kleurrijke glasramen vormen niet alleen de scheiding met de tuin, maar ook de poort naar de hemel.

De tuin van maar liefst 140m2 mét zuidoriëntatie is het ultieme verlengstuk van deze pracht en praal. Badend in het zonlicht en met een cocktail in de hand geniet je hier van een feeëriek, groen paradijsje. Een heerlijk rustpunt midden in de stad.

Groot, groter, gigantisch

De imposante houten trap in de indrukwekkende inkomhal neemt je mee naar de eerste verdieping van het voorhuis. And again, light all over the place. De plankenvloeren zorgen ook hier voor een stevige portie cachet. Toegegeven, een opknapbeurt is hier welkom, maar man toch, wat ’n ruimtes! Uitgerust met een grote eetkamer, een badkamer, keuken en tal van slaapkamers is dit een woonhuis om u tegen te zeggen.

En hier houdt het nog lang niet op. Er is nog een tweede huis. Say what? Jawel! Op de eerste, tweede én zolderverdieping van het achterhuis openen de kamers zich als een doos van Pandora. Vele kamers, een badkamer en een keuken geven dit pand eindeloos veel potentieel. Je kan de studentkoten verder verhuren, maar als je echt zin hebt in een projectje, kan je er appartementen van maken of het ombouwen tot één gigantisch huis.

Op de eerste verdieping bevindt zich trouwens ook nog een volledig uitgeruste, professionele keuken die elke chef doet watertanden en er is een ruime kelder onder de twee huizen. Hadden we nu al gezegd dat dit pand veel potentieel biedt?

Locatie troef

Je zit hier op een boogscheut van alle places to be van dit moment! Naar Park Spoor Noord, het hippe Eilandje en het oude stadscentrum wandel je in no time. Spring op je fiets en voor je ’t weet ben je op het levendige zuid. En aan je voeten? Daar liggen gezellige restaurantjes en cafés, buurtwinkels en de grote supermarkten. Tijdverlies staat dus niet langer in je woordenboek.

Moet je toch even buiten de stad zijn? Dan doen de pas heraangelegde Leien je probleemloos de stad verlaten. Of kies voor een trein-, tram-, busdag. Dankzij de strategische locatie liggen ze allemaal binnen handbereik. Universiteit Antwerpen en Artesis Hogeschool lonken om de hoek wat van dit pand dus de ideale uitvalsbasis voor studenten maakt.

Worden er al volop plannen gesmeed in je hoofd? Contacteer ons dan via info@ugly.be zodat die snel in realiteit omgezet kunnen worden.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas cv

Overzicht

Woonoppervlakte:

512m²

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

140

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

547 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Paardenmarkt 72 2000 Antwerpen

Paardenmarkt 72 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)