verkocht

Antwerpen

85m²

1 slaapkamer

verkocht

85m²

appartement

Te renoveren appartement in statig pand op toplocatie

Pure klasse pal in het centrum. Het residentiële pand in een zijstraat van de Meir heeft een façade die je naar vervlogen, chique tijden brengt. En dit appartement heeft alle potentieel om die uitstraling te evenaren. Dit is een renovatieproject om dat indruk maakt.

In de lift

Als echte doorwinterde Antwerpenaar zou je het haast vergeten, maar af en toe naar boven kijken op de Meir doet ook het hart van een rasechte local nog sneller slaan. De chique, residentiële panden barsten van grandeur en gouden details, van krullekes en frullekes. En dat is niet anders in de zijstraten van de winkelstraat. In de Otto Veniusstraat bijvoorbeeld. Daar doet een statige voorgevel van een beschermd pand met maar liefst 2 erkers een zot interieur vermoeden.

En gelijk krijgt ie. Een indrukwekkende smeedijzeren inkomdeur brengt je in de hal waar de originele lift nog staat. Wat ‘n elegantie jongens! En jawel, she lifts you up. Misschien kortstondig naar de highest emotion, maar vooral naar de hoogste verdieping.

‘Who runs the world?’ zou zomaar jouw stiekeme oorwurm kunnen worden want op die 4de etage is jouw appartement het enige. Dat hier heel wat werk nodig is om er opnieuw een prachtig plaatje van te maken, steken wij niet onder stoelen of banken. Maar ook niet dat dit een unieke opportuniteit is om er een unieke luxeresidentie van te maken. Als je wilt, zorgen wij voor een vrijblijvende offerte zodat je je tanden meteen in de totaalrenovatie kunt zetten.

Zot groot rooftopterras

Met 85 m2 bewoonbare oppervlakte heb je hier sowieso een kanjer van een appartement te pakken. Zo centraal gelegen en zo groot: dat is gewilde marchandise! Maar dat is hier niet de zotste troef. Dat is zonder enige twijfel het terras. Met 75 m2 doop je het om tot je eigen rooftopbar. Bereid je dus voor op een roodgloeiende telefoon want jouw crib wordt dé hotspot voor warme zomerdagen of cosy winteravonden.

Het dak van het gebouw werd recent gerenoveerd en kun je zo uit je kostenberaming schrappen. Om dat lijstje op punt te stellen geven we nog even mee dat het appartement verwarmd wordt op stookolie. En 115 euro is het maandelijkse bedrag dat je voor gemeenschappelijke kosten betaalt.

Locatie, locatie, locatie

Los van pracht en praal van het gebouw, het ongelooflijke potentieel om er echt een droomappartement van te maken, is de locatie hier quasi onnavolgbaar. Pal in het centrum, vlak bij de Meir maar toch een pak rustiger en zowat naast Het Natuurhuis zodat je eco lifestyle er niet onder hoeft te leiden. Waar je ook moet zijn, jij bent er vanaf nu altijd als eerste. Hoe goed is dat?!

Ben jij een dromer en voel je je thuis in het centrum van de stad? Maak van die droom werkelijkheid en mail ons via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

stookolie cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

85m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

431 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Otto Veniusstraat 3 2000 Antwerpen

Otto Veniusstraat 3 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)