verkocht

Antwerpen

70m²

1 slaapkamer

verkocht

70m²

appartement

Gerenoveerd wauw-appartement met stadskoer vlak bij het hippe Zuid

 

Klaar om in te stappen? Deze rit belooft onvergetelijk te worden. Eentje van perfecte afwerking, topligging, hoogwaardige materialen en een binnenkoer. Dankzij de leuke indeling, het frisse licht en het instant rustgevoel ben je gelijk verkocht voor dit unieke gelijkvloersappartement.

 

Thuiskomen was nog nooit zo zalig

 

Met z’n 70 m2 en bijzonder ruimtegevoel is dit appartement een thuiskomer van jewelste. Hoe stresserend je dag ook was, hoeveel prikkels je onderweg naar huis ook te verduren kreeg, als je hier één stap binnenzet, overvalt je een onmiskenbaar rustgevoel. Met dank aan de zacht ogende parketvloeren, de overvloed aan licht en de grote ruimtes.

De indeling doet ook een duit in het zakje. Aan de brede leefruimte lijkt geen einde te komen. Die loopt door naar de eetruimte, waarvan de keuken het verlengstuk vormt en die mondt dan weer uit in een gezellige koer. Rechts van de keuken ga je in één rechte lijn richting badkamer en slaapkamer. Vanuit die slaapkamer kun je trouwens ook op je terras. Je garantie op heerlijk ontwaken.

 

Het zijn niet zomaar ruimtes achter elkaar. Ze worden mooi van elkaar gescheiden door stijlvolle tussenmuren die het allemaal nog wat indrukwekkender maken.

 

Staande ovatie voor totaalrenovatie

 

De indeling, de afwerking, de materialen… ze getuigen allemaal van een oog voor schoonheid en kwaliteit. En dat komt niet alleen jouw woonbeleving, maar ook je portemonnee ten goede. Onverwachte kosten zijn hier verre toekomstmuziek. Doe daar nog een luttele 33 euro bij voor de maandelijkse kosten en je komt op een return on investment die je oren doet flapperen en je bankrekening vreugdesprongetjes doet maken.

Die totaalrenovatie joegen ook het comfort van dit pand de hoogte in. Je zit sowieso al op het gelijkvloers dus trappen zijn niet aan de orde. Het appartement vraagt weinig onderhoud en de keuken en de badkamer combineren esthetiek met gerieflijkheid. Hier je oude dag doorbrengen is een no brainer.

 

Wonen of verhuren

 

Of je nu als jong of iets ouder koppel je intrek wilt nemen in deze bruisende buurt of alle troeven van dit appartement hun ding wil laten doen om voor een interessante investering te zorgen. Het kan allebei. De hippe Sint-Andriesbuurt geeft je stadse leven een boost of waarborgt een continue bezetting van ‘schoon volk’.

 

Zie je jezelf al een koffietje slurpen op het Sint-Andriesplein met een krantje dabei, langs de antiekwinkeltjes struinen in de Kloosterstraat en aansluitend dat aperitiefje nuttigen op het fancy Zuid? Liever wat shoppen in de Nationalestraat en een portie cultuur opsnuiven? Je dagelijkse boodschappen doen en kennismaken met de lokale slager? De opties swingen hier de pan uit. Leuk en gezellig zijn ze allemaal.

 

Is deze parel in het kloppende hart van Antwerpen iets voor jou? Komt dat zien, komt dat zien en stuur snel een mailtje naar info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

70m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

352 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Lange vlierstraat 12 2000 Antwerpen

Lange vlierstraat 12 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)