verkocht

Antwerpen

85m²

2 slaapkamers

verkocht

85m²

appartement

Charmant, tijdloos appartement in het midden van de bruisende stad

Hier word je ondergedompeld in tijdloze charme, het bruisende stadsleven en de gezelligheid van de autoluwe Lange Koepoortstraat. Twee ruime slaapkamers, veel licht, een stijlvolle inrichting en moderne afwerking geven je big city life een upgrade.

Charmant vanbinnen en vanbuiten

Als je Lange Koepoortstraat zegt, zeg je autoluw, gezellig en levendig. De heraangelegde straat is aan een opmars bezig om u tegen te zeggen. De bijzondere inkomhal doet er met z’n gekaleide bakstenen nog een schepje bovenop.
In het appartement op de 2de verdieping komt de pracht van dit verleden samen met de luxe van hedendaags comfort. En zo willen we het graag, toch?

Pak maar groot uit

Je wandelt de living binnen vanuit een uiterst charmante gang met originele zwarte tegeltjes. Het zwart-witcontrast loopt trouwens als een rode draad doorheen heel het appartement.
De living verwelkomt je met tonnen licht en veel ruimte. Hier wals je met plezier van de keuken naar de zitruimte en terug. Of kies gerust een andere dans als je niet van het walsende type bent.
Shakin’ that ass kun je ook in de slaapkamers doen, trouwens. Yes, ruimte is hier absoluut een troef! De twee kamers zijn ruim en licht. Je loopt er bijna op wolkjes, maar vooral ook op een prachtige, zwarte, houten parketvloer. Die zorgt ook in de keuken en de living voor het nodige karakter.

Geen ochtendrush

De kleur zwart wordt ook doorgetrokken in het badkamermeubel van de stijlvolle en erg praktische badkamer. Ja, hier is over nagedacht, jongens! De moderne regendouche met, jawel, zwarte tegels maakt het plaatje compleet. De ochtend beleef je hier trouwens in alle rust. Terwijl de ene zich doucht en prept voor de dag, kan de ander zich, met de krant zo je wil, een momentje in het aparte toilet gunnen. Iedereen zen!

Positieve energie

Niet alleen door de gezellige inrichting zit de energie hier goed. Dankzij dubbel glas en prima isolatie blijft de energie binnen en de kosten dus laag. Bovendien is ook de elektriciteit conform, is er een hoogrendementsketel en zijn de gemeenschappelijke kosten beperkt dankzij de afwezigheid van een lift. Halleluja! Je kunt al dat bespaarde geld gaan spenderen in de gezellige koffiebars, cafeetjes, restaurants en leuke winkels. Oké, in de omringende supermarkten mag ook natuurlijk. Nog een sexy detail: een postinterventiedossier is aanwezig. Handig!

Zin in een stijlvol en bruisend stadsleven? Stuur snel een mailtje naar info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

85m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2017

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

181 kwh/m²/j

Lange Koepoortstraat 46 2000 Antwerpen

Lange Koepoortstraat 46 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)