te koop

Antwerpen

€ 110 000

1 slaapkamer

te koop

€ 110 000

appartement

Investeren op een goede locatie, vlakbij invalswegen, ontspanning en openbaar vervoer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het gelijkvloers- en eerste verdieping appartement zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar!

 
Optimale ligging
Deze charmante woning, opgedeeld in drie 1-slaapkamer appartementen, ligt vlakbij invalswegen, openbaar vervoer, scholen en winkels. Shoppen kan je hier (zelfs op zondag) en voor rust en ontspanning zijn de Tentoonstellingswijk, het Kielpark en het Nachtegalenpark niet veraf. Een uitstap naar Antwerpen centrum? Dan brengt de tram, die over de deur stopt, je in een wip naar je bestemming.

Eerste verdieping
Het appartement op de eerste verdieping is momenteel niet verhuurd. Aan de voorgevel bevindt zich de slaapkamer, dan heb je de leefruimte, de (deels geïnstalleerde) keuken met aanpalend terras (4 m²) en een badkamer met wc en ligbad. Het geheel is op te frissen/te renoveren.

Praktisch
Elk appartement heeft aparte meters voor nutsvoorzieningen als water en elektriciteit. Gezien het slechts om drie units gaat (waarvan twee bewoond) komt er momenteel geen Syndicus aan te pas.

Een buitenkans
Op zoek naar een interessant en goed gelegen opbrengsteigendom? Dan is dit een buitenkans. Bel 03/309.10.10 of stuur een mailtje naar info@vastgoedgillis.be en maak een afspraak voor bezichtiging.

EPC gelijkvloers:  347 kWh
EPC 1e verdiep:  399 kWh

 

 

 

 

 

 

 

 


Lees meer...

Lees minder...

Joni Van Barel

joni@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 511.605

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Overzicht

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Tuin:

Ja

Terras:

16m²

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

347

Bestemming:

woongebied

VIIde-Olympiadelaan 147 2020 Antwerpen

VIIde-Olympiadelaan 147 2020 Antwerpen

Interesse?

ManVrouw