te koop

s Gravenvoeren

463m²

€ 715.000

9 slaapkamers

te koop

€ 715.000

463m²

huis

Landelijk woonhuis met ontelbare mogelijkheden

Een huis zo groot dat de mogelijkheden ontelbaar lijken. Een kangoeroewoning, wonen en werken, een B&B uitbaten, … Je hebt opties te over in dit landelijk woonhuis in de prachtige Voerstreek. 


Gastheer/-vrouw bij je thuis

Waar moeten we bij dit gigantische woonhuis van 460 m2 in hemelsnaam beginnen? Bij de magnifieke ligging misschien? Of anders in een van de 9 (!) slaapkamers of… wij weten het, in de aangelegde tuin met eindeloos uitzicht? Voor een keer is kiezen totaal niet verliezen. En laat dit laatste deze woning samenvatten.

Zie je door al die kamers je eigen bed even niet meer. Don’t worry. We gidsen je erdoor. Het voorhuis is handig opgesplitst in twee delen. Het linkse deel met 7 kamers, 2 leefruimtes en 4 badkamers. Het rechtste deel omvat 2 slaapkamers, 1 badkamer en 2 leefruimtes. Deze twee aparte delen worden verbonden met de charmante eetruimte en de keuken.

Dankzij de twee aparte delen kan de woning indien gewenst in twee woningen opgesplitst worden, kan een deel voor je vrij beroep dienen of kan je jouw droom- Bed & Breakfast hier onderbrengen. Deel je ideeën met ons en samen kunnen we de mogelijkheden bekijken.


Dinner with a view

De gigantische keuken laat niets aan het toeval over. Dankzij het grote gasvuur, de stijlvolle blauwe hardsteenvloer en de gezellige houtkachel waan je je hier bijna Mary Poppins. De eetkamer geeft op haar beurt uit op het overdekte terras dat pal naar het zuiden gericht is.


Mooie materialen in landelijke stijl

Het allerleukste aan dit landhuis is natuurlijk dat je het volledig naar jouw smaak kunt inrichten. En dankzij alle verschillende hoekjes en plekjes kun je echt helemaal ‘losgehen’. Zeker omdat de basis heel waardevol is.

De woning bestaat uit een ouder en een vernieuwd gedeelte. Daarvoor namen de eigenaars een architect onder de arm. En dat merk je aan de mooie materialen zoals de hardsteen tegelvloer in de keuken en de eetkamer en de nauwkeurige afwerking. In de slaapkamers wandel je of op een koele tegelvoer of op charmante houten planken. Maar ook de landelijke stijl van originele schouwen, houten balken en rustieke dakpannen zorgen net voor die ongelooflijke charme.

Wat een mogelijkheden!

Achterin de tuin bevindt zich nog een tuinhuis (met buitendouche!) om u tegen te zeggen. En daarachter… niets. Of toch niets dat je ogen kan storen terwijl je eindeloos uitkijkt op heelder weilanden. En wil je toch even op stedelijk avontuur? Dan ben je na een autoritje van 25 minuten in het historische Maastricht of het bruisende Luik. Liever nog meer natuur? In een wip ben je in de Hoge Venen. 

 

Rommel hier, rommel waar?

Superpraktisch, want achter de keuken in de hoofdwoning zijn er nog een wasplaats en enkele opbergruimtes voorzien. En je hebt nog een gigantische garage met een poorthoogte van 3,2 (!) meter hoog. Geknipt om een caravan of bootje een veilig onderkomen te geven.

Wil je elke ruimte tot in het detail bekijken of ontvang je graag een virtuele rondleiding en alle plannen? Neem dan snel contact op: info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Overzicht

Woonoppervlakte:

463m²

Aantal slaapkamers:

9

Aantal badkamers:

6

Algemene indeling

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

259 kwh/m²/j

Bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadastraal inkomen (€)

1091

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

Woongebied met landelijk karakter

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

verdiepingen

2

terras 1

52.2

xy coordinaten

50.7579487

5.7662246

keuken

Ja

VS volledig geïnstalleerd

EPC

259 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

25/01/2017

lift

Nee

verwarming

gas

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Bovendorp 42 3798 s Gravenvoeren

Bovendorp 42 3798 s Gravenvoeren

Interesse?

    ManVrouw