Net verkoGt

Mortsel

290m²

4 slaapkamers

Net verkoGt

290m²

huis

Statig en stijlvol herenhuis met praktijkruimte én grote tuin in Mortsel

Dit huis is waanzinnig! Waanzinnig authentiek, waanzinnig goed gelegen, waanzinnig stijlvol gerenoveerd en waanzinnig handig als je een huis met praktijkruimte zoekt. Als klap op deze zotte vuurpijl krijg je er ook nog een grote, groene tuin bovenop. Let’s get this party started!

Belle époque in stijl

Deze halfopen bebouwing van 1935 is met z’n 290 m2 bewoonbare oppervlakte, 786 m2 totale oppervlakte en een gevel van 8 meter om te beginnen heel groot. Het grootse karakter van dit schitterende pand wordt al langs de buitenkant stevig in de verf gezet: een lange oprit met garage, een stijlvolle voortuin met superschattig hekje, bijzondere raamkozijnen met smeedwerk en achteraan een prachtige, groene tuin met gezellige hoekjes en kantjes.

Van zodra je de imposante inkomhal betreedt, moet je heel erg oppassen. Anders word je volledig omvergeblazen door de pracht en praal van deze late-Belle époque-woning. Alle authentieke elementen zijn nog aanwezig en werden met de grootste zorg bewaard. Hoge deuren met houtsnijwerk, een unieke trap, subtiel generfde marmer en heel veel licht dat van bovenuit op je neerdaalt.

Als in een sprookje

Achter die grandeur van de hal schuilt nog meer schoonheid. In de woonkamer loop je op wolkjes én op eiken Versaille-parketvloer. Eh oui, noem dit gerust een klein paleis. De marmeren sierschouw, de dubbele houten deur en de molures op het hoge plafond doen je hier de koning (of koningin natuurlijk) te rijk voelen. Flaneer even mee richting open keuken. Deze witte parel biedt je alle kookcomfort en vooral een geweldig uitzicht op de grote tuin.

Reality check please

Beneden bevindt zich op dit moment een wachtruimte voor de praktijk die je via een aparte trapzaal bereikt. Ja, this is really happening! Die ruime praktijkruimte heeft een apart toilet en twee kamers. En die laatste kan je verfrissen dankzij airco. Ja, aan dat waw-gehalte komt hier geen einde.

Nu is het de thuishaven van een tandarts, maar hey, jij kan daar natuurlijk helemaal je eigen invulling aan geven hè. Via een privétraphal in natuursteen zit je in no time weer in je eigen heerlijke bubbel. Een moderne badkamer met ligbad, douche, strak lavabomeubel én, niet onbelangrijk, een handdoekdroger, brengen je gelijk in hogere sferen.

De slaapkamers brengen je daarna naar de zevende hemel. Twee van de drie hebben  een stijlvolle parketvloer en de 3de een ensuite-bureauruimte of dressing als je dat liever wil. This is heaven alright!

Chill-out zone

En dan is er ook nog de praktische kant van de zaak: een giga kelder met wasplaats, een extra relaxruimte en een hobbykelder. Geen discriminatie hier: een man & woman cave, it is! Even chillen buitenshuis? Kan je! In Fort 4 bijvoorbeeld of in de interessante winkels vlakbij. Het station en ander openbaar vervoer brengen je nog verder als je dat wil. Ah ja, want de ligging van dit pand is dus ook ideaal hè. Voor ons is het duidelijk: hier leef je nog lang en gelukkig!

Ook zin in een sprookjesleven? Laat het ons weten via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Philippe Gillis

philippe@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 502.848

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

290m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Keuken:

VS volledig geïnstalleerd

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

384 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

bewoner

Ja

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1935

oriëntatie van het gebouw

noord

verdiepingen

2

gevelbreedte

7.5

terras

1

garage

1

xy coordinaten

4.46153340000001

51.1698089

bestemming gebouw

vrij beroep + woning

keuken

VS volledig geïnstalleerd

slaapkamer 1

24

slaapkamer 2

12

slaapkamer 3

11

kelder

Ja

bureau

Ja

12

mog. vrij beroep

45

Ja

wasplaats

Ja

EPC

384 kwh/m²/j

water

Ja

gas

Ja

alarm

Ja

kabeltelevisie

Ja

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas

riolering

Ja

telefoonbekabeling

Ja

elektriciteit

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

Liersesteenweg 61 2640 Mortsel

Liersesteenweg 61 2640 Mortsel

Interesse?

    ManVrouw