te koop

Deurne

137m²

€ 349 000

4 slaapkamers

te koop

€ 349 000

137m²

huis

Ruime woning in Deurne met tuin

In dit pand vind je alles wat je zoekt: 4 slaapkamers, een moderne keuken, een aangelegd terras, een tuin, een garage én een eigen oprit. Een huis waarin iedereen – groot én klein – zijn eigen plek zal vinden en waar jullie graag samen zullen wonen.

De ideale plek voor jouw gezin

Achter deze mooie en erg verzorgde gevel ligt een woning vol mogelijkheden. Je komt binnen in een statige inkomhal met marmeren elementen. In de ruime woonkamer is er plaats voor een groot salon en een gezellige leefruimte. De marmeren schouw zorgt voor dat tikkeltje extra!

De leefruimte gaat over in een heerlijk lichte veranda/eetruimte en aansluitend vind je de keuken. Door de lichtkoepel in het dak is deze plek een zaligheid om te vertoeven. Huiswerk maken, samen eten of wat papierwerk in orde brengen? Wel, hier kan het allemaal. Bovendien heb je van hieruit een perfect uitzicht op de groene tuin en je aangelegd terras. De keuken is voorzien van een groot keramisch kookvuur en ingebouwde oven. De mooie grijze tegelvloer is in goede staat.

4 slaapkamers, badkamer en extra lavabo

In dit huis vind je maar liefst 4 slaapkamers, 3 grote en een kleinere. Voor jouw kroost vind je hier dus zeker een toffe plek om te slapen of te studeren. En mocht iemand uit je gezin regelmatig thuis werken, vormt dat ook geen probleem. Plaats genoeg om een bureau te installeren! In de badkamer vind je een douche, een lavabo en een toilet. En één van de slaapkamers heeft nog een extra aparte lavabo. Deze kamer zal iedereen wel willen, zó handig!  

Verrassend veel mogelijkheden

Op de benedenverdieping vind je verschillende ruimtes die je kan indelen naargelang de behoeftes van jouw gezin. Hier maak je vlotjes een slaapkamer met eigen badkamer van! Boven hoeft niemand nog wakker te worden van al dat nachtelijk feestgedruis. 

Mobiscore van 9,6/10!

Dit huis heeft een fantastisch Mobiscore en dat zal je niet verbazen! Trams en bussen liggen aan je voeten en met de auto zit je in no time op alle grote verbindingswegen. Om bewonersparkeren hoef jij je trouwens geen zorgen te maken, want je auto zet je gewoon in je garage. Of op je oprit, natuurlijk! Scholen, winkels en allerlei diensten vind je vlakbij, net zoals het Rivierenhof en de bruisende vibe van Cinema Rix! Cultuur, een hapje eten of samen pintjes drinken? Dit is de place to be van Deurne.

Helemaal benieuwd? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

137m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Tuin:

Ja

Terras:

115m²

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

413 kWu/m²

Bestemming:

woongebied

De Francqueslei 56 2100 Deurne

De Francqueslei 56 2100 Deurne

Interesse?

ManVrouw