Net verkoGt

Kalmthout

310m²

3 slaapkamers

Net verkoGt

310m²

huis

Idyllische laagbouwvilla midden in het groen

Oh wauw! Sit back ’n relax in the Geusenbacklaan, want deze riante villa staat synoniem voor rust. Omgeven door tal van fruitbomen en badend in het zonlicht is wakker worden, thuiskomen of koken hier altijd een beetje vakantie.

Een met de natuur

Viel het je al op? Na die statige oprijlaan en de immense westelijk georiënteerde tuin natuurlijk. Alle woonruimtes in deze villa bevinden zich op het gelijkvloers. Die horizontale bouwstijl maakt de woning ook zo fantastisch, want dankzij de brede laagbouw en de centrale ligging van het huis op het domein is de eenheid met de omliggende natuur compleet. En grote ramen en een gezellige veranda zorgen er al helemaal voor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.

Daardoor geniet je in elke ruimte van die majestueuze tuin. Ja, zelfs in de drie slaapkamers en twee badkamers. Want laat ons eerlijk zijn, van zoveel rust en pracht wil je toch altijd en overal profiteren?

Landelijke charme

Hoewel de woning zo klaar is om je meubels naartoe te verhuizen en de houten balken, donkere deuren met glasraam en een rustieke tegelvloer hun charme hebben, zien wij ook een aantal renovaties mogelijk met een verbluffend resultaat. Want nogmaals, zo’n tuin!

En dan die ruimtes. Een volledig geïnstalleerde keuken in landelijke stijl met een deur die rechtstreeks toegang geeft tot de tuin. Onmisbaar wanneer je met een mand vol zelfgeplukte kersen, appelen of walnoten uit de tuin een clafoutis of cake uit je oven wil toveren. Toch?

En waar je je lekkers precies oppeuzelt, is niet eender. Keuzestress. Snel aan de tafel naast de keuken, uitgebreid in de chique eetkamer, romantisch in de veranda of relaxed op het terras? Dat mag jij integraal zelf beslissen.

Naast het aanpalende salon is er zelfs nog plek voor je eigen bibliotheek. Oh jawel, kinderdromen kunnen hier daadwerkelijk uitkomen. We zeiden het toch al, hier is het elke dag wel vakantie.

Shhhttt…. zo stil

Oh, en wat schuilt daar nog in het bos? Een knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt er aan m’n… Juist! Een superschattig – net geen peperkoeken – tuinhuisje. Makkelijk om je hout in op te bergen voor je – oh jawel – openhaard of voor de kinderen om sprookjestaferelen in na te spelen.

En slaag je er dan eindelijk toch in om je los te rukken van zoveel zaligheid, dan loert er alweer nieuw wandelavontuur om de hoek op de Kalmthoutse heide. Op dit grenspark met Nederland kun je kuieren met je gezin, flaneren tussen de paarse bloemen of allerlei dieren spotten. Wist je trouwens dat dit gebied drie sterren kreeg voor stilte? Een heerlijkheid voor je oren.

Meteen waar je moet zijn

En toch ben je niet volledig afgezonderd van de bewoonde wereld. Met de fiets ben je zo in het centrum of aan het treinstation, maar ook de invalswegen zijn vlakbij. Je wagen (of twee) parkeer je trouwens makkelijk op een parkeerplek achter je eigen poort (ja, je hebt een poort). En na een dagje zonnebaden in de tuin vind je vanzelf verkoeling bij crèmerie Monida Bistro of laat je het koken aan iemand anders over in brasserie De Kar. Allebei op slechts een avondwandelingetje van je deur.

Geen vervelend kluswerk meer

Of je wilt renoveren of niet, dat laten we aan jou over, maar wat je al van je lijstje én je budget kunt schrappen zijn een aantal vervelende, grote klussen zoals een nieuwe condensatieketel, en een geïsoleerd dak.

Naast de grote garage waar je ook nog een auto, fietsen of motto in kwijt kunt, bevindt zich niet enkel nog een aparte wasruimte (handig!), maar ook een trap richting een extra verdieping. Die is even groot als het gelijkvloers, geïsoleerd en voorzien van Velux-ramen, maar nog niet volledig afgewerkt.

Zijn de plannen met dit huis in je hoofd intussen niet meer te overzien? Waarom heb je dan nog geen afspraak gemaakt? Drie, twee, één: info@ugly.be

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Philippe Gillis

philippe@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 502.848

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

310m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Tuin:

Ja

Oppervlakte tuin:

2190m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

371 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

F30S

kadastraal inkomen (€)

2912

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

voorkooprecht

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1976

oriëntatie van het gebouw

zuidwesten

gevelbreedte

17

type dak

puntdak

terras 1

zuidwesten

garage

1

xy coordinaten

51.3655056

4.4456933

toiletten

2

keuken

Ja

geïnstalleerd

douchekamers

2

zolder

Ja

EPC

371 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Nee

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Geusenbacklaan 36 2920 Kalmthout

Geusenbacklaan 36 2920 Kalmthout

Interesse?

    ManVrouw