Net verkoGt

Kalmthout

438m²

5 slaapkamers

Net verkoGt

438m²

huis

Supergezellige villa in het groen

“In het bos, daar staat een huisje…” Nu ja, huisje, zeg maar gerust ‘stunning villa middenin het Kalmthoutse groen’. Mét een tuin die gemaakt is om feestjes in te geven en maar liefst vijf slaapkamers. Kom dus maar eens snel door het vensterraam kijken, want hier wil je wonen!

Seventieslook met royale touch

Altijd al gedroomd van die villa in de bossen? The time is now, want dit sprookjesachtige pareltje vlakbij de Kalmthoutse heide is alles wat je zoekt in een huis, op een perceel van maar liefst 2500m2. En dat sprookje begint al aan de straatkant, wanneer je het prachtige smeedwerk ziet van de imposante automatische poort, inclusief sierlijke krullen. Ook het kleine houten poortje is een schattige touch.

Via de oprijlaan – ja, dat hoor je goed – rij je richting jouw stulpje. Met een carpoort, twee garages en ruime parking heb je meer dan genoeg plaats voor een heus wagenpark, of gewoon, om gasten te ontvangen zonder parkeerproblemen.
Via de ruime inkomhal krijg je al meteen een voorsmaakje van de rest van deze bijzondere woning: de sierlijke bogen en doorkijkjes vind je overal terug.

De leefruimte is een absolute eyecatcher, met z’n warme terracotta vloer, witte, houten balken, bakstenen muur en imposante open haard. Denk: seventies look met een grandeur om u tegen te zeggen.
Via de elegante houten trap vang je al een glimp op van de gezellige mezzanine boven, een prima leesplekje. Of een podium, zo je wil. Het licht dat royaal door de ramen binnenvalt, is hier spectaculair, net als het uitzicht op je ruime terras én riante tuin.

Moeten er nog kamers zijn?

Met maar liefst vijf (!) slaapkamers, zowel beneden, als boven, heb je plek te over. Voor je eigen gezin, voor je gasten, of als ruim, licht atelier of gezellige hobbykamer(s) onder het dak. Inclusief ingemaakte kasten. En geloof ons, 438m2 bewoonbare oppervlakte, dat zijn véél plaatsen om je terug te trekken, of je te verstoppen…

De grote badkamer ademt die fijne sfeer van weleer uit, met z’n luxueuze materialen, een ligbad en douche. Opfrissen of helemaal renoveren? Opties te over hier.

Ook de keuken beneden, met z’n landelijke touch, is ruim en praktisch. Prima te gebruiken zoals ie is, maar evengoed een tof renovatieprojectje voor foodies. Vanuit de keuken stap je zo de tuin in, en het moet gezegd: die is adembenemend.

Met een groot zonneterras en honderden vierkante meters gazon, fleurige struiken en statige bomen die je huis omzomen, heb je hier je eigen groene paradijs.
De ingemetselde barbecue staat te wachten om ingewijd te worden, ideaal voor die zalige zomeravonden en gezellige tuinfeesten met al wie je lief is.
En psst, die bar beneden? Die hou je ofwel geheim, als je eigenste (wo)man cave, of daar zet je je tuinfeest ’s avonds gewoon verder. Inclusief dj en dansvloer, omdat het kan!

Pareltje met véél privacy

Ook qua locatie kan het tellen, hier in de rustige, groene Ericalaan. Pottenkijkers vangen hier bot, met zoveel struiken, bomen en groene hoekjes met véél privacy.

En met de Kalmthoutse heide aan de ene kant en het centrum van Heide aan de andere, zit je hier helemaal goed. Het station is op fietsafstand, en met het openbaar vervoer vlakbij en allerlei scholen in de omgeving, is de bewoonde wereld nooit veraf.

Knibbel knabbel knuisje, wil jij ook zo’n heerlijk huisje? Maak dan als de bliksem een afspraak via onze website! Zit de agenda vol? Mail dan naar info@ugly.be

BELANGRIJK: Gelieve voor je komst even de ‘post corona’ richtlijnen voor plaatsbezoeken te lezen. Die vind je hier. 

Lees meer...

Lees minder...

Joni Van Barel

joni@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 511.605

Algemeen

Categorie:

huis

Overzicht

Woonoppervlakte:

438m²

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Garages:

1

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

545 kwh/m²/j

Bestemming:

woonpark

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

F

31/S

servitude

Nee

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woonpark

verkavelingvergunning

Ja

bouwjaar

1970

garage

2

carport

Ja

xy coordinaten

51,3642097

4,4438213

kelder

Ja

EPC

545 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

verwarming

individueel

mazoutkachel

olietank

1000

luiken

Ja

telefoonbekabeling

Ja

elektriciteit

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

Ericalaan 18 2920 Kalmthout

Ericalaan 18 2920 Kalmthout

Interesse?

ManVrouw