Net verkoGt

Wilrijk

4 slaapkamers

Net verkoGt

huis

Stijlvolle rijwoning met herenhuis touch in Wilrijk

Denk je bij een stijlvolle en ruime woonst met knusse vibe meteen “eerst zien en dan geloven”? Lees dan zeker verder en start believing, want dit huis heeft het echt allemaal.

Wilrijk – een bruisende voorstad oftewel the best of both worlds

Wilrijk is een van Antwerpens grootste districten en dat heeft bijzonder veel voordelen. Het is bruisend en actief dankzij een hoop goede invalswegen, maar er is gelukkig ook het nodige groen zoals het gezellige en nabije Steytelinckpark. A-locatie? We geloven van wel. 

Zo smaakvol verbouwd

Een eerste indruk is in heel veel gevallen alleszeggend en daar denkt dit huis net hetzelfde over. De mooie gevel is al veelbelovend, maar check ook de fijne inkomhal vol prachtige details zoals de frisse tegelvloer met motief. Instant crush gewoon, want het voelt nu al als thuiskomen en dan heb je nog niet naar boven gekeken waar het plafond met authentieke elementen het plaatje helemaal doet kloppen.

Mooie vloeren zorgen voor een heerlijke harmonie

Je hebt nu de keuze. Ofwel loop je rechtdoor richting de keuken waar een compleet andere tegelvloer om je aandacht schreeuwt. Ofwel kies je de dubbele deur rechts in de hal die je onmiddellijk in de leefruimte binnenloodst.

Hier wordt een witte marmeren schouw aan beide zijden geflankeerd door maatkasten. Wat een eyecatcher al! En dan heb je de lichtinval op de mooie houten vloer nog niet gezien en word je zo meegezogen in het tweede deel van de leefruimte dat uitgeeft op de keuken en het buitengedeelte.

Fijn koken met uitzicht op een Mediterrane patio

Na al wat je nu al weet is het niet meer zo’n verrassing dat ook de keuken tiptop is. Alle toestellen waarvan je maar droomt zijn er en net zoals in de leefruimte is het een goeie combi van moderne elementen met gezellig hout. Het pittige tegelvloertje zorgt ook hier voor de nodige persoonlijkheid. Achter de keuken is er verder nog een handige wasplaats én apart een toilet. Je koopt een huis meestal met je hart, maar wat is het verdorie fijn als de praktische stuff ook in orde is.

Naast de keuken is er dan het koertje. Niet het allergrootste, maar wie niet al te groot is moet slim zijn en zo dachten de eigenaars er duidelijk ook over. Dankzij een groot zijraam in de keuken en een gezellige buitenvloer heeft het koertje niet alleen iets Mediterraan, maar voelt het nergens smal aan. Het is exact wat het moet zijn: een rustgevende plek om buiten te zitten al dan niet met een glas in de hand.

Tussenverdiepingen geven net dat tikkeltje extra

Tijd om de mooie trap op te gaan en bij de eerste tussenverdieping is het al meteen prijs want hier loop je binnen in een piekfijne en gezellige slaapkamer op een mooie plankenvloer. En hoe kan je nu geen fan zijn van dat extra patrijspoortje? Te schattig gewoon.

Een half verdiepje hoger is er dan de master bedroom. Ook hier weer een marmeren schouw op een warme houten vloer. En je weet nu al dat je erg blij gaat zijn dat er niet al te veel in elkaar gezet zal moeten worden dankzij de nodige ingemaakte kasten. Neen, die tijd ga je beter kunnen spenderen aan bijvoorbeeld genieten van de aansluitende dressing met losstaand ligbad. Yep, je leest het goed. Dit is genieten van een bad terwijl je ondertussen kan nadenken over wat je gaat aandoen. Hello “me-time”!

De rest van de badkamer is weer een tussenverdieping hoger en moet niet onderdoen want hier is er buiten de handige dubbele wastafel nog een extra toilet en een zalige inloopdouche waardoor werkelijk alles voorhanden is.

Tot slot zijn er op de bovenste verdieping nog twee slaapkamers met het inmiddels gekende succesrecept van deze woning: ingemaakte kasten, warme vloeren en ook hier – alsof het allemaal niet op kan – een mooie marmeren schouw.

Kortom, ben je op zoek naar een ruime gezinswoning (190m2) op een handige locatie die bovendien nog eens bijzonder smaakvol gerenoveerd is? Dan is het misschien geen slecht idee om vandaag nog een afspraak te maken via info@ugly.be. 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Overzicht

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

273 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

terras

1

xy coordinaten

51,1712629

4,3893176

toiletten

2

keuken

Ja

geïnstalleerd

kelder

Ja

wasplaats

Ja

EPC

273 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

kabeltelevisie

Ja

verwarming

gas

riolering

Ja

telefoonbekabeling

Ja

elektriciteit

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

stadsrand

Koning Albertstraat 40 2610 Wilrijk

Koning Albertstraat 40 2610 Wilrijk

Interesse?

ManVrouw