Net verkoGt

Wilrijk

224m²

5 slaapkamers

Net verkoGt

224m²

huis

Halfopen parel van rust, ruimte en charme met tuin in Wilrijk

Home is where the heart is. En dat hart verlies je hier meteen. De witte gevel blaakt van klasse en huiselijkheid en van zodra je één voet binnen zet weet je dat dat niet alleen een façade was. Het huis van 1957 behield z’n karakter en kreeg een moderne upgrade. En de tuin? Die doet je hart met z’n 100 m2 een sprongetje maken.

Vurig genieten

 

Ah, thuis! Dat denk je telkens wanneer je de oprit, langs je schattige voortuintje, oprijdt. Hops, garagepoort open, auto erin en klaar om te genieten. Het schattige lantaarntje aan de voordeur geeft de gezelligheid van binnen al prijs. En ook de klasse want wauw, de inkomhal is niet mis te verstaan. De riante houten draaitrap met sierlijk metalen trapleuning is eyecatcher van dienst. Je krijgt er ook plek om je jassen en schoenen op te bergen en de keuze om living, toilet, keuken of kelder te betreden.

 

De huiselijkheid. Dat is waar je in dit huis meteen voor valt. Die knalt er doorheen in alle ruimtes. Om te beginnen in de grote leefruimte. De gevelbrede erker in combinatie met de visgraatparket doet je net niet in zwijm vallen. Je ziet alleen maar het groen van je eigen voortuin en misschien af en toe de zwaai van een sympathieke buur.

 

‘Leefruimte’ is hier wel een understatement. Hier werk je, eet je, kijk je, lig je, hang je en geniet je vurig. Niet alleen dankzij de haard, maar hij heeft er wel veel mee te maken. Dat genieten gaat door in de landelijke keuken. Mooi onderhouden, met veel kastruimte, een vaatwasser en vooral met uitzicht op je ingesloten, rustige tuin. Samen met het terras is hij goed voor 100 m2 pure ontspanning. Van juni tot eind september fleurt de ochtendzon hem extra op.

 

Meer dan 5 slaapkamers

 

Neem even de trap naar de 1ste verdieping. Daar beland je in nog meer verbazing. Een masterbedroom die die naam alle eer aandoet. Een gerenoveerde douchekamer met toilet en nog 2 ruime slaapkamers. Of een dressing of een bureau. Of maak er een en-verhaal van want op de 2de verdieping wachten nog 2 grote slaapkamers.

 

De trap nemen om naar de badkamer te gaan. Nope! Ook op het 2de baad jij in weelde én in een bad. Ook gerenoveerd en very classy, again. En overal die mooie parketvloer.

Dan is er nog een zolderruimte van 25 m2 die graag een bestemming krijgt. Je zou bijna overwegen om hier een coworking space te beginnen.

 

De vorige eigenaars wisten goed waar ze mee bezig waren. Stap per stap werd dit huis onder handen genomen. In 2012 kwamen er nieuwe, en bijzonder degelijke, ramen en werd onder andere een nieuwe condenserende gasketel geïnstalleerd. De zoldervloer kreeg isolatie en de living werd vernieuwd. De badkamers kregen onlangs een prachtige make-over en 4 jaar geleden werd de gevel onder handen genomen.

 

Gezien en goedgekeurd

Instapklaar en zorgeloos. Dat hoort er ook bij. De keuring van de elektriciteit is in orde en met een EPC van 263 zit je goed. In de kelder ook trouwens want die is droog en handig!

 

Wandel je naar buiten dan vind je ook daar gezelligheid. Lieve buren, veel bomen, mooie huizen, maar ook alles wat je nodig hebt. Scholen, een crèche, een grote supermarkt, winkels en plekjes om iets te eten of te drinken. Neem je de auto dan ben je zo op de grote uitvalswegen. Ga je liever met het openbaar vervoer? Dan zit je hier ook op je plek.

 

 

Vind jij de combo charme, huiselijkheid en classy comfort ook zo’n topper? Reserveer je bezoek via info@ugly.be.

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

224m²

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

1

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Grondopp:

303m²

Oppervlakte tuin:

100m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

263 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

C

0244N6P0000

303

kadastraal inkomen (€)

2032

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1957

oriëntatie van het gebouw

noord

bebouwde oppervlakte

224

type dak

zadeldak

terras

1

terras 1

noord

garage

1

xy coordinaten

51.1754821

4.4304674

toiletten

3

woonkamer

40.29

keuken

Ja

11.92

geïnstalleerd

slaapkamer 1

19.64

slaapkamer 2

13.17

slaapkamer 3

13.44

slaapkamer 4

29.85

slaapkamer 5

17.16

douchekamers

2

zolder

Ja

kelder

Ja

EPC

263 kwh/m²/j

EPC

C

2459235

elektriciteitskeuring

Ja

26/03/2014

water

Ja

gas

Ja

alarm

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

pvc

verwarming

individueel

condensatie

olietankattest

03/03/2014

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Hoge-Aardstraat 117 2610 Wilrijk

Hoge-Aardstraat 117 2610 Wilrijk

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw