In optie

Berchem

75m²

165000

2 slaapkamers

In optie

165000

75m²

appartement

Flat with a view op Berchemse toplocatie

Vlakbij de fietsostrade en pal tussen het hippe Zurenborg en het groene Te Boelaerpark vind je dit knusse appartement op de zevende verdieping met twee slaapkamers én een uitzicht om ‘amaai mijn botten’ tegen te zeggen. Op fietsafstand van ’t stad, inclusief speelplein en basketbalveldje voor de deur. Best of both worlds? ’t Zal wel zijn.

Vergeet de uitdrukking ‘kamerbreed tapijt’, want hier ga je voor een kamerbreed uitzicht. Wat wil je, als je op de zevende verdieping woont en zowel je twee slaapkamers als je leefruimte uitgeven op een breed terras op het westen? Dat is volop zonnestralen vangen in de namiddag en aperitieven tot het avondlicht mooi oranje kleurt…

 

Wolken spotten en mensenkijken

Zin om je nieuwe stekje op te frissen zodat het op en top jouw stempel draagt? Dan zit je in dit knusse appartement helemaal goed. Even kijken: twee slaapkamers en een fijne leefruimte mét terras, waar het licht mooi binnenvalt. Da’s een grote bonus, want geloof ons, dat licht én zicht kun je niet zomaar ergens kopen. Een geïnstalleerde keuken, die je kunt opfrissen als je wil, maar waar je evengoed zo aan de slag kunt om die eerste housewarming in voor te bereiden.

De badkamer is praktisch ingericht, met een lavabo, douche en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

En dan dat terras… installeer je in een knus hoekje, met wat hippe balkonplanten, comfortabele zeteltjes en een plek voor je apero of je ochtendkoffie-met-krant, dat kan ook. Vanuit je mini skyscraper zie je de wolken voorbijdrijven en kijk je omlaag, dan kun je spelende kinders spotten op het speelpleintje op het gras of sportievelingen op het basketbalveld. Of je supportert vanop afstand met een drankje of ter plaatse, dat kies je natuurlijk helemaal zelf.

Alles, maar dan ook àlles vlakbij

Bovendien heb je hier overal dubbel glas én voldoende bergruimte. Zo heb je je eigen privékelder, met plaats voor twee fietsen!! Superhandig, zeker als je weet dat de fietsostrade nét om de hoek ligt, en dat mag je letterlijk nemen.

In enkele minuten wandel je de Singel over en zit je op het hippe Zurenborg voor een terrasje of een restaurantbezoek met wie je lief is. De stad is binnen handbereik, of beter fietsbereik, net als de Groenenhoek in Berchem.

Weg van the big city life vind je het Te Boelaerpark, dat echt vlakbij is, ideaal om een frisse neus te halen of een loopje in het groen na een drukke werkdag.

Van hieruit zit je ook zo op de ring, en met een bushalte en allerlei winkels op amper 300 meter kun je met zekerheid stellen: dit is een vijfsterrenlocatie!

Autostaanplaats verplicht aan te kopen aan 10.000 euro 

Erg benieuwd? Maak dan vliegensvlug een afspraak via info@ugly.be.

 

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

75m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

123 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Details

bewoner

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

bouwjaar

1971

xy coordinaten

51.2044844

4.4425187

toiletten

1

keuken

Ja

gedeeltelijk geïnstalleerd

kelder

Ja

EPC

123 kwh/m²/j

EPC

B

elektriciteitskeuring

Nee

water

Ja

parlofoon

Ja

lift

Ja

dubbele beglazing

Ja

verwarming

collectief

riolering

Ja

telefoonbekabeling

Ja

elektriciteit

Ja

omgeving - autostrade

Ja

300 m

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - sportcentrum

500 m

Ja

Potvlietlaan 10 2600 Berchem

Potvlietlaan 10 2600 Berchem

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw