verkocht

Berchem

150m²

3 slaapkamers

verkocht

150m²

appartement

Appartement met 3 slaapkamers op topligging in Berchem

In een rustige doodlopende straat vlakbij Berchem Station, winkels, scholen, leuke cafés en parken ligt een charmant appartement in een klein gebouw met een zee aan ruimte en een waaier aan mogelijkheden. De authentieke elementen uit de jaren ’30 zouden nog meer tot hun recht komen na een opfrisbeurt. Word je er al warm van? Haal er even een ventilator bij want afkoelen zul je niet meer doen.

Hooked aan de Groenenhoek

Nog nooit van de Groenenhoek gehoord? Hou je vast want je zult snel verkocht zijn. Het is een übergezellig buurtje met – jawel – mooie groene zones, rust, een ons-kent-ons-sfeer én tegelijk bruisend door z’n vele winkels, bars en restaurants in de Gitschotellei en omstreken. Met Café José, Bar Brul en Table d’Hô ken je alvast de hotspots.

Het Te Boelaerpark en het Boekenbergpark vormen het decor van jouw zondagse picknick of avondlijk loopje. Berchem Station loert dan weer om de hoek om je naar je werk te brengen.

Ben je een fietsfan? Met je eigen fiets of een Veloke, Velostationnetjes zijn er trouwens bij de vleet, zit je zo in het centrum van de stad. Maar ook bus- en tramhaltes zijn vlakbij. Het hoeft dus niet te verbazen dat de Mobiscore hier hoge toppen scheert.

3 x op je beide oren slapen

150 m2. Dat belooft veel ruimte en veel opties. Wij leggen ze even aan je voor. 3 slaapkamers, eentje zelfs met dressing, is zowat de droom van elke appartementzoeker. Dromen doe je hier dus dubbel zo hard.

Naast de 3 slaapkamers, is er nog een aparte berging en een fietsenberging. Zelfs een apart toilet

Doe er zelf een schepje bovenop

Het appartement uit 1936 is op dit moment perfect bewoonbaar. Enkel de keuken heeft nog even een frigo en kookvuur nodig om compleet te zijn. Maar laten we eerlijk zijn, dit pand speelt z’n troeven nog niet ten volle uit. Zet even je actiemodus aan en je maakt er een plek van die nooit teleurstelt.

In de badkamer krijg je al een glimp van de aanwezige schoonheid door de leuke metrotegels. Een stukje bezetting, een likje verf en een leuk badkamermeubel doen ze nog meer shinen. Ook in de keuken kun je nog alles uit de kast halen om deze lange ruimte van een fris laagje te voorzien. Zo kan het mooi doorlopen naar je zuiderse terrasje. Vanop dat terras kijk je trouwens uit op een rustgevende groene tuin en zit je letterlijk in je eigen ‘groenenhoekje’ verscholen.

Sommige ruimtes kregen al dubbele beglazing, andere wachten nog op de handige Harry in jou, of gewoon een ramenspecialist natuurlijk. Maar hey, er is ook veel dat al wel gebeurd is. Elektrische keuring: check. Dakisolatie: check. Ketel op gas: check. Alle nutsvoorzieningen zijn apart, er is een blokpolis en de maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen een luttele 20 euro. ‘Daar kunt ge niet voor sukkelen’, zou ons bomma zeggen. En gelijk heeft ze.

Weet deze authentieke, gezellige plek jou te bekoren? Rep je naar je mailbox en stuur je enthousiasme naar info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

150m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

457 kwh/m²/j

Details

kadaster

A37 H4 P0005

kadastraal inkomen (€)

836

dagvaarding

Nee

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1936

bebouwde oppervlakte

150

terras

1

terras 1

6

zuidwesten

xy coordinaten

51.2015526

4.441806

keuken

Ja

kelder

Ja

wasplaats

Ja

EPC

457 kwh/m²/j

EPC

E

1

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

schrijnwerkerij

staal

verwarming

individueel

gas cv

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Marsstraat 57 2600 Berchem

Marsstraat 57 2600 Berchem

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw