Net verkoGt

Berchem

252m²

6 slaapkamers

Net verkoGt

252m²

huis

Ruim huis met paleisallures vlakbij Middelheimpark

Het zou zomaar het decor van een romantische, historische film à la Pride and Prejudice kunnen zijn. Maar nee, het is ‘gewoon’ een übercharmant huis met geweldige authentieke elementen en maar liefst 6 slaapkamers in de Pulhofbuurt. Betreed je eigen kasteel en haal de Elizabeth Bennet of Mr. Darcy in jou naar boven.


Voor romantische zielen

Hier duik je de geschiedenis in en word je omvergeblazen door romantiek van de bovenste plank. De statige gevel met erker en leuke art-decodetails zijn een voorbode van wat je binnen te wachten staat. ‘Entrez’, zegt de originele deur met gietijzeren smeedwerk.

En dan is het van je ogen uit hun kassen laten rollen. Via de gezellige inkomhal met mooie tegelvloer die overloopt in pure Britse charme kom je in de lichte, ruime leefruimte terecht. Die ademt geschiedenis en maakt van jouw leven instant een sprookje. Hier woon je niet, hier vertoef je in onvervalste elegantie.

De open woonkamer begeleidt je richting keuken die dankzij het raam met uitzicht op de tuin die feeërieke sfeer in stand houdt. Het aparte toilet dat je ook via de keuken kunt bereiken, maakt je leven hier simpelweg praktisch.

Parkgevoel in eigen tuin

Via de mooie tuindeur flaneer je richting groene pelouse die omringd wordt door perfect onderhouden struiken, mooie bloemen en een tuinhuisje dat fraai in het geheel blendt. En daarin ligt ongetwijfeld, naast het obligate tuingerief, een bevallig picknickdekentje. Want let’s face it, als romanticus kun je toch niet anders dan op dit idyllische plekje van zo’n 60 m2 je charmes bovenhalen.

Liever geen zelfgemaakte picknick? Dan haal je alles wat jouw en je geliefdes hart verlangt bij de keurslager om de hoek. Passeer dan nog even langs je bakker Lebleu voor onevenaarbare pistolekes en you’re all set. Liever kant-en-klaar? Dan komt Chasse Royale of Da Fellini to the rescue. Deze buurt is naast statig gezellig, ook praktisch en boeiend.

Als het uitzicht iets weidser mag zijn, heb je parkkeuze te over. Het Middelheimpark als er een snuifje cultuur bij mag zijn. Het Nachtegalenpark als er wat kinderentertainment nodig is. Of Park Den Brandt als je van geschiedenis wilt proeven. Ook hier loert de horeca altijd om de hoek.

Charme in een nieuw jasje

In dit huis wandel je van de ene kamer in de andere alsof er nooit een einde aan komt. De 2 verdiepingen herbergen 6 grote slaapkamers en een extra dressing, een badkamer, een kleine badruimte met wc en douche en nog een extra apart toilet. De authentieke deuren, de mooie schouwen, de originele planchévloer en de houten deuren met glasramen komen overal terug. Het geweldige behangpapier op grootmoeders wijze ook.

Op de ondergrondse verdieping zit een ruime, halfdroge kelder en is er plek voor een koets, maar je mag er ook je auto parkeren, en voor een wasmachine en droogkast.

De huidige eigenaar woont hier al 74 jaar (!) en onderhield dit pand als een perfecte huisvader, maar doorheen de jaren zijn er een aantal dingen ietwat verouderd. Denk hierbij aan de elektriciteit, leidingen, de gasketel en het dak.

Heb je zin in een romantisch avontuur met een happy end? Vertel het ons via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

252m²

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Garages:

1

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Grondopp:

199m²

Oppervlakte tuin:

60m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

640 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Details

kadaster

C

11303 C 0159/00K000

199

kadastraal inkomen (€)

1437

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

gevelbreedte

6.6

type dak

platdak

xy coordinaten

51.1878248

4.4229317

keuken

Ja

geïnstalleerd

kelder

Ja

bureau

Ja

wasplaats

Ja

EPC

640 kwh/m²/j

EPC

F

20210803-0002447756-RES-1

elektriciteitskeuring

Nee

2023-01-27

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

hout of pvc

verwarming

gas cv

riolering

Ja

elektriciteit

Ja

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Koninklijkelaan 101 2600 Berchem

Koninklijkelaan 101 2600 Berchem

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw