te koop

Berchem

145m²

€ 334.500

3 slaapkamers

te koop

€ 334.500

145m²

appartement

Indrukwekkend appartement met 3 slaapkamers, 2 terrasjes en veel licht

 

Kwalitatieve local shops, scholen en grote uitvalswegen om de hoek en een statige woonbuurt als je achtertuin. Leven in de Pulhofwijk is like a dream come true. En al zeker in dit appartement van 145 m2. Mijmerend op je terrasje in de zon op de 4de, en meteen hoogste, verdieping beleef je de definitie van huiselijkheid.

 

A touch of gold

 

145 m2. Da’s behoorlijk groot voor een appartement. Dat betekent ruimte. Veel ruimte. Dat gevoel krijgt bijval door de parketvloer die in het volledige appartement ligt. En gezelligheid, daar zorgt die mooie houten vloer natuurlijk ook voor. En de slaapkamers? Die springen eruit door hun indrukwekkende grootte. Spreek gerust over 3 master bedrooms. Allemaal met een eigen troef: supergroot, een ingemaakte kast of binnenvallend avondzonlicht.

 

Als je ’s ochtends vanuit deze pseudohotelkamers de badkamer inwandelt, lijkt je nog altijd te dromen. Het sprankelende goud van de kranen, de smaakvolle afwerking, de kleur- en materiaalkeuze doen elk ochtendhumeur wegebben. Tijdens de hyperrecente renovatie kozen de vorige eigenaars voor the best of both worlds: een zalige inloopdouche én het perfecte ligbad. Hier geniet je ongestoord van je ‘even-niks-momentje’ want het toilet zit, samen met de wasmachine en de droogkast, in een aparte ruimte.

 

Badjas aan, 2 passen zetten en lekker verder chillen op je terrasje achteraan. Een mens kan het slechter treffen. En in de zomer is dit gezellige plekje zelfs zonovergoten. Zie je graag de wereld wakker worden? Dan is het terrasje vooraan jouw place to be bij het ochtendgloren.

 

Een nieuwe wind

 

In dit appartementsblok uit 1955 zijn bijna alle bewoners van de 8 appartementen ook de eigenaars. En dat betekent een soort intrinsiek buurtgevoel. Er wordt collectief verwarmd op stookolie, er is een poetsvrouw die alle gemeenschappelijke delen kraaknet houdt en de syndicus neemt de praktische regelingen op zich. Samen met het onderhoud voor de lift betaal je hiervoor 250 euro per maand.

 

De eigenaars beslisten 3 jaar geleden om het dak te vernieuwen. De lift kreeg in 2020 een make-over en nog voor jij je eerste stap in je nieuwe stek zet, zal de gang weer blinken als nieuw. 

 

Ze doen nog perfect wat ze moeten doen, maar de houten ramen uit ’94 zijn wel zo goed als aan vervanging toe. Dat geldt trouwens ook voor de keuken. Charmant is ze zeker, maar wil je graag modern comfort, dan is je neus in een interieurboekje steken een goed plan. 

 

Comfy extra’s

 

Een tikkeltje decadent, maar vooral heel handig is de airco in de leefruimte. Jouw zomers zijn dus fris als een hoentje, je winters warm als een schapenvachtje. De spullen die je zo eens een keer per jaar nodig hebt, hoef je niet in een of andere kast weg te moffelen. Die krijgen een degelijke plek in de 2 kelderbergingen.

 

En dan is er nog de autostaanplaats. Die hoort bij het appartement en is voor 20.000 euro de jouwe.

 

 

Voel jij je al gelijk thuis? Laat het ons weten via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

10/4/2022

Overzicht

Woonoppervlakte:

145m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

1955

Algemene indeling

Garages:

1

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

243 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Lasten

Lasten:

€250

Details

Grotesteenweg 287 2600 Berchem

Grotesteenweg 287 2600 Berchem

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw