te koop

Duffel

te koop

huis

Prachtig historisch hoekpand te Duffel met 5 woonunits en een handelszaak in aanbieding

 

Één blik op de indrukwekkende gevel. Meer heb je niet nodig om te weten dat hier een buitenkans op jou ligt te wachten. Een die zelfs erkend wordt als bouwkundig erfgoed. Zo charmant en indrukwekkend als de buitgevel is, zo modern en gerenoveerd is de binnenkant. Onder de indruk ben je hier overal!

 

Luxueus wooncomfort in een historisch jasje

Dit prachtige hoekpand brengt 2 tijdsbelevingen samen en that’s where the magic happens. Want ja, kunnen wonen in wat wel een kasteel lijkt is één ding, maar er ook geweldig comfortabel wonen is iets anders. Wel, hier dus niet hè. Hier gaan de twee hand in hand.

De deur katapulteert je zo terug naar de middeleeuwen, ook al dateert het huis van de jaren ’30. De afwisseling tussen Franse natuursteen en baksteen – die trouwens tot in de puntjes gerenoveerd en onderhouden is – is dan weer typisch voor de Vlaamse-Renaissance-stijl en geeft het nog meer geschiedkundige allures. Als je uitgekeken bent op deze hoogst charmante gevel wandel je binnen en blaast de very arty trap met schone vloer je spreekwoordelijk omver. No worries, er is ook een lift als gemakzucht het van sierlijkheid overneemt.

Al dat architecturale geweld laat je achter je eens je de deur van je appartement opengooit. Hier betreed je de moderne woonhemel: strakke lijnen, veel licht en jawel, comfort!

En wat hebben wij precies voor jou in petto?

In dit gebouw zijn er nog 5 van de 6 woonunits te koop waaronder 3 tweeslaapkamerappartementen en 2 éénslaapkamerappartementen onder het dak (inclusief een skyline op Duffel city).Elk appartement beschikt over een kelderberging én er is een gemeenschappelijke fietsenstalling. Eerder op zoek naar een werkplek? Dan is het handelspand op het gelijkvloers, gesitueerd in de winkelstraat, misschien iets voor jou. Bovendien is er een mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplek aan te kopen op slechts 1 minuut wandelen.

Zoek jij modern wooncomfort met een ziel? Bekijk dan snel het aanbod!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw

    Kiliaanstraat 94 2570 Duffel

    Kiliaanstraat 94 2570 Duffel