te koop

Duffel

70m²

€ 299.500

2 slaapkamers

te koop

€ 299.500

70m²

appartement

Gerenoveerd tweeslaapkamerappartement op de tweede verdieping in prachtig historisch hoekpand in Duffel

Één blik op de indrukwekkende gevel. Meer heb je niet nodig om te weten dat hier een buitenkans op jou ligt te wachten. Een die zelfs erkend wordt als bouwkundig erfgoed. Zo charmant en indrukwekkend als de buitgevel is, zo modern en gerenoveerd is de binnenkant. Onder de indruk ben je hier overal!

Luxueus wooncomfort in een historisch jasje

 

Dit prachtige hoekpand brengt 2 tijdsbelevingen samen en that’s where the magic happens. Want ja, kunnen wonen in wat wel een kasteel lijkt is één ding, maar er ook geweldig comfortabel wonen is iets anders. Wel, hier dus niet hè. Hier gaan de twee hand in hand.

 

Je komt binnen via de ‘getrapte centrale ingangspartij’ zoals dat officieel heet. In mensentaal is dat kortweg ‘een inkom om bij weg te dromen’. De deur katapulteert je zo terug naar de middeleeuwen, ook al dateert het huis van de jaren ’30. De afwisseling tussen Franse natuursteen en baksteen is dan weer typisch voor de Vlaamse-Renaissance-stijl en geeft het nog meer geschiedkundige allures. Als je uitgekeken bent op deze hoogst charmante gevel wandel je binnen en blaast de very arty trap met schone vloer je spreekwoordelijk omver. No worries, er is ook een lift als gemakzucht het van sierlijkheid overneemt.

 

Al dat architecturale geweld laat je achter je eens je de deur van je appartement opengooit. Hier betreed je de moderne woonhemel: strakke lijnen, veel licht en jawel, comfort!

 

Terrasje?

Dit is dan wel een bruisende buurt en het pand ligt op een pleintje aan een gezellige winkelstraat, maar om een terrasje te doen, hoef jij je appartement niet uit. Je hebt er niet één, maar twee! Vanop het ochtendterras, dat trouwens inpandig is – hoe bijzonder is dat! – kun je genieten van de opkomende zon. Je avondterras zit aan de voorkant en is de perfecte uitvalsbasis voor een late night diner of een romantisch sterrenmomentje. 

 

Veel licht en ruimte

 

Oké, personeel om dat dinertje te bereiden heb je misschien niet, maar een stijlvolle keuken wel! Een mooi stenen werkblad, een tof keukeneiland en strakke kastjes doen je dat gemis stante pede vergeten.

 

Een prachtige, frisse houten vloer loopt door het hele appartement en brengt zo de elegantie van buiten ook naar binnen. De grote raampartijen laten uiteraard veel licht binnen en ze zorgen voor een interessant ruimtegevoel en een mooi contrast met de moderne inrichtingBovendien is er goed geïnvesteerd: isolatie, een hoogrendementsketel en een ventilatiesysteem.

 

Het blijft trouwens niet bij een gevoel. Naast 2 mooie slaapkamers heb je ook een berging waar je spullen die het daglicht niet hoeven te zien kunt stockeren. Aansluitend kom je in de picobello badkamer met inloopdouche en mooie tegels in natuurtint.

 

Nog meer ruimte nodig? Dan kun je zelfs nog een ondergrondse parkeerplaats bijkopen. De garage ligt op 1 minuutje wandelen. Je timemanagement is on point hier!

 

Zoek jij modern wooncomfort met een ziel? Laat het ons weten via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

70m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2020

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

101 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1930

renovatie

2020

verdiepingen

3

terras

2

xy coordinaten

51.0954098

4.5014858

keuken

Ja

VS volledig geïnstalleerd

slaapkamer 1

11.7

slaapkamer 2

7

badkamer(s)

5.6

kelder

Ja

EPC

101 kwh/m²/j

EPC

B

60

elektriciteitskeuring

Ja

parlofoon

Ja

lift

Ja

personenlift

dubbele beglazing

Ja

thermische en akoestische onderbreking

verwarming

individueel

condensatie

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

Kiliaanstraat 94 2570 Duffel

Kiliaanstraat 94 2570 Duffel

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw