verkocht

Merksem

61m²

1 slaapkamer

verkocht

61m²

appartement

Dakappartement met giga terras en waanzinnig uitzicht in Merksem

 

4 jaar geleden werd dit dakappartement volledig onder handen genomen. En daarmee bedoelen we echt alles: badkamer, ramen, keuken, vloeren… zelfs het dak en de lift werden klaargestoomd voor de toekomst. Jouw toekomst! Vlij je neer op het waanzinnige dakterras of je cosy corner en geniet van een uitzicht waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen.

 

Gezellig stulpje

 

Zowat alles aan dit dakappartement van 60 m2 is schattig en gezellig. Dat je hier een bijzonder stulpje betreedt, wordt aangekondigd door de trap die jou, nadat je de lift naar de 5e verdieping nam, begeleidt naar wat het dak van de wereld lijkt op jouw 6e verdieping.

 

In je inkomhalletje is er plek voor je jassen en schoenen en kun je de leefruimte via de rechterdeur betreden. Doe maar op kousenvoeten want die mooie blokjesparket wil je in geen enkel geval beschadigen. Die loopt van de hal mooi door naar de living waar hij je op gezelligheid en warmte trakteert.

 

Het leven van een superhost

 

En dan… bam! Krijg je daar een vergezicht voorgeschoteld waar kijkgrage toeristen met de grootste evidentie geld voor zouden neertellen. Achter dat grote schuifraam heb je de highlights van Antwerpen altijd in het vizier. Uren ga je turen. Als het niet vanuit je gezellige zithoek is dan wel vanop je zalige terras van 21 m2!

 

Chillen, relaxen, hangen… je hebt hier alles binnen handbereik om een luilekkerleven te leiden. Zin in een drankje terwijl de zon je op het terras houdt? Meer dan 10 stappen hoef je niet te zetten om dat even in de keuken te halen. Tenzij je een lief hebt dat die stappen voor jou zet natuurlijk. Nog beter. Om maar te zeggen: deze plek is gewoon zalig. ‘Oh, ik moet er echt eens tussenuit’ zijn woorden die niet langer uit jouw mond zullen komen. Je bent je eigen superhost in een gedroomde AirBnB.

 

De witte, strakke, open keuken is volledig geïnstalleerd, hyperpraktisch met veel kastruimte en super classy dankzij de tegels met marmerlook die via de vloer doorlopen in de hoogte. Een van de kasten verhult je wasmachine en je potentiële rommel. Enkel wanneer je die kast opentrekt kom je ‘back to reality’. De eettafel met krukken die uit een restaurant lijkt te komen, maakt er gelukkig snel weer een idyllisch plaatje van.

 

Ruim en rustig slapen

 

Rust vind je ook in het slaapgedeelte. In de ruime slaapkamer krijg je veel licht door het grote raam en plek voor zelfs 2 kasten als je wil. En dan nog blijft het zengevoel hier groot.

 

Dat gevoel loopt, net als jij in de ochtend, door naar de badkamer. Je ochtendroutine gebeurt in stijl en rust dankzij de tegels in marmerlook die doorlopen in de douche. Ze komen ook terug in het aparte toilet. Da’s wakker worden zonder onnodige prikkels. Heerlijk!

 

Wil jij je eigen superhost zijn? Stuur ons snel een mailtje via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

61m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

208 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Details

kadastraal inkomen (€)

171

bewoner

Verwarming, onderhoud en minuterie gemene delen, syndicus, lift

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

terras 1

21

xy coordinaten

51.2552081

4.4413639

EPC

208 kwh/m²/j

EPC

C

elektriciteitskeuring

Ja

bodemattest

Ja

Maantjessteenweg 171 2170 Merksem

Maantjessteenweg 171 2170 Merksem

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw