In optie

Wommelgem

98m²

€ 225.000

3 slaapkamers

In optie

€ 225.000

98m²

appartement

Ruim gelijkvloersappartement met groot terras in Wommelgem

Midden in een rustige woonwijk… het klinkt als het begin van een mooi verhaal. En jawel, het kan het jouwe zijn. Ruim wonen met 3 slaapkamers zonder dat je trappen hoeft te doen of al je spullen in een lift moet proppen? Dit gelijkvloersappartement biedt comfort op heel veel vlakken.

Klein gebouw, veel ruimte

Wonen in een klein appartementsgebouw heeft veel voordelen. Ben je een sociaal beestje? Dan kun je gezellig keuvelen met je medebewoners in de gang. Geef je je geld liever uit aan leuke dingen? Doen! Want zonder lift zijn de gemeenschappelijke kosten laag. Hou je er niet van om uren te pallaveren over praktische zaken? Met z’n zessen komen jullie er snel uit.

En dan, promo alert: wonen op een gelijkvloersappartement in een klein gebouw is nog eens extra voordelig. Je krijgt er een geweldig en groot terras van ca. 20 m2 bij waar de zon tot in de late uurtjes blijft plakken. Da’s thuiskomen, droppen die spullekes en je nestelen in wat een exotisch paradijsje oogt. Steek die BBQ aan en beleef de meest zonovergoten zomeravonden. Dankzij je terras ga je elke dag op reis zonder er een cent voor te moeten betalen.

Nog meer topdeals hier: het appartement is maar liefst 100 m2 groot. En daar krijg je drie slaapkamers voor. Twee van hen geven uit op het heerlijke terras. 

Moderne keuken, frisse badkamer

In een rustige wijk wonen brengt rust, maar in dit geval ook een groen uitzicht. In de woonkamer en de keuken, die vooraan liggen, kijk je naar de groene voortuintjes. De straat lijkt zo mijlenver van jouw stulp te liggen.

 

In de frisse, witte keuken kook je in alle comfort en de aanpalende berging maakt het je extra comfortabel. Je speelt er winkeltje, maar dan in’t echt. Nu je die trappen niet hoeft te doen, kun je je helemaal laten gaan in de Carrefour of de Colruyt. 

 

Het appartement heeft ook een extra feature om het hoge tempo van de ochtendrush naar beneden te halen: een apart toilet. Terwijl de rest van het gezin hun ochtendwasjes doen in de ruime badkamer, trek jij je even terug in het kleinste kamertje.

 

Garagebox 

Je zit misschien wel vlak bij het centrum en het openbaar vervoer, maar een auto bij de hand hebben, maakt het leven natuurlijk wel een pak aangenamer. Ook die krijgt z’n eigen plekje. Je koopt samen met het appartement een garagebox aan voor 23.500 euro.

 

Wil je rustig wonen in alle comfort? Stuur dan snel een mailtje naar info@ugly.be. 

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

condensatie

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

98m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

291 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

terras 1

20

xy coordinaten

51.20112

4.52713

EPC

291 kwh/m²/j

EPC

C

20210629-0002435448-RES-1

elektriciteitskeuring

Nee

2022-12-22

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

condensatie

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

Sint-Michielsstraat 44 2160 Wommelgem

Sint-Michielsstraat 44 2160 Wommelgem

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw