In optie

Borsbeek

75m²

€ 164.000

2 slaapkamers

In optie

€ 164.000

75m²

appartement

Gedeeltelijk op te frissen 2-slaapkamerappartement in Borsbeek

Zet jij de dingen al eens graag naar je hand zonder dat je al te zotte kosten moet doen? Dan is dit appartement jouw cup of tea. De grote werken, lees: kosten, zijn achter de rug. Nu nog de finishing touch aanbrengen en you’re all set!

Dank u, syndicus

Een appartement kopen in een gebouw dat niet goed beheerd wordt, dat kan al eens fout aflopen. Niet hier. Deze syndicus zet graag de puntjes op de i en kiest voor een langetermijnvisie. Dat betekent dat er net een nieuwe condensatieketel werd geplaatst en dat het dak ook al conform is. Halleluja voor je portemonnee!

Het gebouw ziet er verzorgd uit en in de gang passeert Mr. Proper regelmatig. Vrienden die over de vloer kunnen zelfs aan hun conditie werken. Er is geen lift. Dus geen grote kosten, maar wel meer spiermassa.

Terrashangen

Ja, dat wordt je nieuwe hobby. Dat kan op het terras achteraan. Daar heb je een leuk uitzicht op de omliggende tuintjes en passeren de uren zonder dat je het doorhebt.

 

Aan die rustige achterkant vind je ook de 2 slaapkamers. Ideaal dus voor dat schoonheidsslaapje. De 2deslaapkamer is ietsje kleiner en dus prima geschikt als dressing, bureau of hobbykamer.

 

Even opfrissen

 

De krijtlijnen van de rest van het appartement zijn al helemaal uitgetekend en zitten goed. Een gezellige leefruimte die veel buitenlicht verwelkomt, een ruime keuken met veel plek voor kasten en een badkamer met aansluiting voor je wasmachine.

 

Jij mag er de finishing touch aan geven. De vloeren zijn aan vernieuwing toe, hoewel we die in de keuken stiekem übercharmant vinden. De ramen zouden een extra laagje – dubbelglas dus – kunnen gebruiken en de elektriciteit heeft een opfrisbeurt nodig. En als je dan toch bezig bent, kies je toch ineens een nieuwe keuken. En dan… zit je heeeel lang gebeiteld.

 

Bij dit appartement hoort ook een garagebox. Die koop je mee aan voor 23.500 euro en geeft je dat tikkeltje extra comfort en woonplezier.

 

Zin in wonen op maat van wat jij wil? Stuur dan snel een mailtje naar info@ugly.be. 

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

75m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

260 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Details

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

xy coordinaten

51.1937681

4.492548

EPC

260 kwh/m²/j

EPC

C

20210628-0002434850-RES-1

elektriciteitskeuring

Nee

2022-12-21

bodemattest

Ja

Schanslaan 87 2150 Borsbeek

Schanslaan 87 2150 Borsbeek

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw