te koop

Borsbeek

73.4m²

€ 289.000

2 slaapkamers

te koop

€ 289.000

73.4m²

appartement

Luxueuze en gloednieuwe serviceflat in Borsbeek

 

Je oude dag doorbrengen terwijl je dag in dag uit op hotel bent. Oké, kleine correctie, alsof je op hotel bent. Een ideale wereld? Nee, hoor! In deze seniorenflat op de 1ste verdieping is dat pure realiteit. Baden in luxe en comfort in Residentie Goodlife. Geef toe, hoe voorbestemd kan het zijn.

 

In alle rust

 

De term ‘assistentiewoning’ mag je in dit geval zowel letterlijk als figuurlijk interpreteren. In dit gloednieuwe woonproject krijg je er niet alleen een waaier aan zorgdiensten bij die vzw Zorgbeheer Midden-Vlaanderen en de CM voorzien. Ook de inrichting draagt bij aan de ultieme vorm van comfort. Alles is gericht, ontworpen en voorzien op maat van een onbezorgd leven.

 

Van zodra je het appartement binnenwandelt, word je ontvangen door pure zorgeloosheid. De keuken is compact zodat je alles altijd bij de hand hebt. Maar ze is ook stijlvol en volledig geïnstalleerd met een kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een combioven. Van de ingemaakte kasten maak je een handige berging zonder dat je er een kelder of andere ruimte voor moet induiken. De slaapkamer is ruim, luxueus en kreeg ook van die handige ingemaakte kasten.

 

En die lijn wordt nog verder doorgetrokken in de badkamer. Ja, ze is mooi en praktisch. Stijlvolle tegels sieren de open doucheruimte. Het badkamermeubel kreeg handige opbergkastjes met frisse verlichting. En het hangtoilet hangt, ah ja, op handige hoogte. De ruimte werd zo ingericht dat een rolstoel er makkelijk z’n weg vindt. Veel bewegingsruimte en toch alles vlakbij.

 

Bekijk het leven van de lichte kant

 

De woonkamer is de plek waar on the bright side of life kan gekeken worden. Letterlijk ook want het zonlicht valt hier overvloedig binnen. De prachtige houten vloer maakt warme sloefen overbodig en de uitkijk op de buurt die veel weg heeft van een sympathiek vakantiepark doet jou op wolkjes lopen.

 

Wil je graag wat sociaal contact? Dan ga je naar de lobby… euh, gemeenschappelijke ruimte. Met één druk op de liftknop zit je lekker comfortabel in een van de fraaie fauteuils te genieten van het knisperende haardvuur of de gezellige cafetaria. Ben jij van het actievere type? Na 2 stappen in de gemeenschappelijke tuin waan je je in Zuid-Frankrijk. Die petanquebaan mensen, die doet ’m het!

 

Mocht je toch een stapje in de wereld willen zetten dan loert hier Fort 2 en 3 om de hoek. Het openbaar vervoer ook trouwens. En je bezoekers genieten ook van het nodige comfort. Het woonproject is vlot bereikbaar met de wagen. Je eigen wagen staat laag en droog want je koopt ‘m aan in de ondergrondse parking voor 20.000 euro.

 

Investeren in de toekomst

 

Of je er nu zelf wilt gaan wonen of je wilt zeker zijn van dat lekkere appeltje voor de dorst. Een goeie investering is dit sowieso. Je geniet van een vrijstelling van onroerende voorheffing en het verlaagde btw-stelsel.

 
EPB in opmaak!

Wil je leven als hotelgast en in alle rust genieten? Boek je bezoek via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

73.4m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

onder BTW stelsel

Ja

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

terras

1

terras 1

3.6

west

bewaking

Ja

xy coordinaten

51.1937681

4.492548

toiletten

1

keuken

Ja

VS volledig geïnstalleerd

elektriciteitskeuring

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

lift

Ja

personenlift

dubbele beglazing

Ja

thermische en akoestische onderbreking

verwarming

individueel

condensatie

telefooncentrale

Ja

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

centraal

Schanslaan 51 2150 Borsbeek

Schanslaan 51 2150 Borsbeek

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw