In optie

Borgerhout

115m²

€ 259.000

2 slaapkamers

In optie

€ 259.000

115m²

appartement

Gezellige duplex in BoHo

Ben je een eeuwige twijfelaar die ook nu aarzelt tussen een appartement of een huis, de stad of de rand, strak of authentiek? Geen paniek, want soms hoef je gewoonweg niet te kiezen en vind je alles in één duplex-appartement in artistiek BoHo.

Met een ligging, pal tussen Park Spoor Noord en Park Spoor Oost, vlak bij de autosnelweg, het Sportpaleis en restaurant Veranda wordt binnenblijven een ware uitdaging. Of ook niet, want dit knusse hoekpand heeft heel wat troeven om mee uit te pakken.

Koken en douchen in de zon

Allereerst, dat licht! Ja, we vermeldden het al: een hoekpand. Dat is dus niet enkel genieten van een ochtendzon, maar ook ’s namiddags wanneer je thuiskomt van je werk word je verwelkomd door warme zonnestralen. Maar misschien hoef je daar zelfs niet op te wachten, want op het gelijkvloers bevindt zich al meteen een grote ruimte die geknipt is als bureau. Zo mag het thuiswerken nog wel eventjes blijven duren.

Maar ook naast deze ‘slaapkamer’ wordt geprofiteerd van het overvloedige licht. Enter de leefkeuken. Dankzij de witte kleur wordt de ruimte nog groter en strakker. De kleurige zelligetegels als spatmuur bezorgen je een instant Marrakesh-vibe.

En of het nu een tajine is dan wel kip met appelmoes, je schept het vanuit de keuken meteen aan tafel op in de aansluitende eetruimte. Handig, want zo kan kindlief op het gemak aan het huiswerk beginnen terwijl jij al kokend een oogje in het zeil houdt.

Extra zalig zijn de meters keukenkasten die maar liefst reiken tot aan het plafond. Niet enkel is dat architecturaal veel mooier, het is ook buitengewoon praktisch. Omarm de hamster in jezelf en begin alvast met het verzamelen van je voorraad.

En heb je een beetje overdreven met hamsteren, don’t worry, er bevindt zich nog een berging achter de keuken voor al je spullen. Maar het kan natuurlijk ook al een leuke passage vormen naar de badkamer. Want die heeft ook iets leuks in petto.

Douchen of een gezellig bad nemen krijgt hier tropische allures omdat je bijna letterlijk in openlucht vertoeft. 

Huislijk gevoel

Maar eigenlijk begint het leuke al van bij de voordeur. Je stapt namelijk binnen in een huis. Dat betekent hoge plafonds, een houten trap die gezellig kraakt en charmante ornamenten tegen het plafond. Die gemeenschappelijke trap, die enkel nog je bovenbuur gebruikt, verbindt ook het gelijkvloers met de eerste verdieping.

En oh, wat is het hier gezellig! Daar zitten die authentieke houten deuren en houten vloer natuurlijk voor iets tussen. Maar ook de knusse zithoek spreekt tot de verbeelding. Die is door een geverfde bakstenen muur als een geheim plekje afgezonderd van de rest van de living. Dat beloven romantische filmavondjes te worden!

Meer zin in een frisse neus? Dat kan natuurlijk ook op het schattige terrasje aan de voorkant.

De grote slaapkamer is ideaal voor bed en kledingkast en staat zowel in verbinding met de gemeenschappelijke hal als met een kleine kamer, ideaal voor een baby’tje. En, handig weetje: er is nog een extra wc op de hal. Altijd praktisch voor wie al eens een nachtelijk toiletbezoekje plant.

No worries

En ook alle praktische zaken spelen in jouw voordeel. Zo is de elektriciteit conform, werd het dak en de keuken vernieuwd in 2006. Grote kosten staan er je dus niet te wachten en dankzij het kleine gebouw liggen de maandelijkse kosten ook bijzonder laag. Dat betekent meer budget voor caféetjes en restaurants die op een kort fietstochtje vandaan liggen. En dat stalen ros parkeer je trouwens in de ruime, gemeenschappelijke fietsenberging als je binnenkomt.

Twijfel je nu nog altijd? Onmogelijk, maar we kunnen die laatste twijfelvragen ongetwijfeld voor je beantwoorden tijdens een bezoek. Maak een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

1/6/2021

Overzicht

Woonoppervlakte:

115m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2006

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

233 kwh/m²/j

Lasten

Lasten:

€50

Details

kadaster

A26 X3

75ca

lasten eigenaar

50

kadastraal inkomen (€)

647

renovatie

2006

bebouwde oppervlakte

118

terras 1

oost

xy coordinaten

51.2242229

4.4385692

keuken

Ja

geïnstalleerd

slaapkamer 1

9.26

slaapkamer 2

7.7

kelder

Ja

bureau

Ja

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas cv

riolering

Ja

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Vlagstraat 128 2140 Borgerhout

Vlagstraat 128 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw