Net verkoGt

Borgerhout

187m²

4 slaapkamers

Net verkoGt

187m²

huis

Prachtig gerenoveerd herenhuis met stadstuin op toplocatie

Authentieke elementen die je omverblazen, een übergezellige stadstuin, alle modern comfort, grote ruimtes en dat op een plek waar iedereen wil wonen. Dit herenhuis is een hotspot!

 

Als je de voordeur van dit statige pand opent, word je gelijk overvallen door een ‘OMG, hier wil ik blijven’-gevoel. Een riante inkomhal, gehuld in marmer met mooi afgeschuurde originele, houten deuren, heet je hier welkom. Zag je die hoge plafonds mét moluren? Heel het huis ademt authentieke stijl, maar tegelijk ook huiselijke gezelligheid.

Nieuw, nieuw, nieuw

 

In 2014 werd het hele pand gerenoveerd, inclusief elektriciteit, alle water- en gasleidingen en een nieuwe hoogrendementsketel. In 2018 werd een beveiligde voordeur geïnstalleerd en de voorgevel onderging een make-over in 2019. Verder werden beide achterdaken volledig vernieuwd en geïsoleerd in mei 2020 volgens huidige energienormen!
 

De zon als compagnon

 

Via een van die prachtige, oude, houten deuren kom je de leefruimte en eetkamer binnen. Hier nog meer van dat schoons: authentieke, warme parketvloer, hoge plafonds én veel licht. Dat binnenvallende zonlicht geeft ’s avonds trouwens een extra fancy tintje aan deze ruimtes.

Achteraan vertelt de ruime, praktische keuken met kookeiland jou nu al dat elk etentje, ontbijtje, ja, zelfs elke simpele koffie hier een feest wordt. Alles is voorzien voor instant foodie happiness: ingebouwde koelkast en diepvries, ingebouwde vaatwasser, combi-oven en een dampkap om u tegen te zeggen.

Dat simpele koffietje drink je trouwens sowieso in je supergezellige stadstuintje. Dankzij de hoge, witte muren, het graspartijtje en het heerlijke zonlicht hou jij hier elke ochtend een kleine staycation.

 

Op B&B bij je thuis

 

Op de tussenverdieping stap je het decor van een B&B binnen. Niet alleen de deur met leuk, origineel deurknopje doet het ’m, maar ook dat prachtige ligbad midden op die schone, houten vloer, de inloopdouche en het moderne badkamermeubel. En het aparte toilet maakt het af.

Na een ontspannend badritueel dartel je via de trap naar de master bedroom. Hier verwen je je oog voor schoonheid: een prachtige, marmeren schouw en veel lichtinval. De 2de slaapkamer op de 1ste verdieping wordt nu gebruikt als dressing. Op de 2de verdieping zijn er nog 2 ruime kinderkamers of ruimtes die vragen om leuke plannen. Denk logeerkamer, bureau, atelier, AirBnB, …

 

Een buurt om over naar huis te schrijven

 

En er is nog meer perfectie: de locatie. De straatnaam verraadt het al: het Te Boelaerpark is je achtertuin. En die kan je makkelijk uitbreiden met het Rivierenhof of het nabijgelegen Boekenbergpark. Pintelieren doe je bij Bar Brul, lunchen bij Café José en voor some fine dining ben je bij Atelier Maple aan het juiste adres. Oh, ook de supermarkten, scholen en openbaar vervoer zijn nooit veraf. 

 

Handige weetjes

Om het plaatje compleet te maken, geven we nog even mee dat het huis volledig én droog onderkelderd is, er twee videofonen aanwezig zijn en dat je aan de overkant van de straat twee fietsstaanplaatsen kunt huren.

Wil je deze kans niet laten schieten? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

25/10/2020

Overzicht

Woonoppervlakte:

187m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Oppervlakte tuin:

20m²

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

308 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadastraal inkomen (€)

768

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

xy coordinaten

51,2077863

4,4523362

toiletten

2

woonkamer

12,5

eetkamer

13

bestemming gebouw

privé - woning

keuken

20,5

slaapkamer 1

18

slaapkamer 2

12

slaapkamer 3

18

slaapkamer 4

12

kelder

Ja

EPC

308 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

03/07/2014

videofoon

Ja

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

condensatie

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

omgeving - winkels

350 m

Ja

omgeving - openbaar vervoer

400 m

Ja

Te Boelaerlei 67 2140 Borgerhout

Te Boelaerlei 67 2140 Borgerhout

Interesse?

ManVrouw