Net verkoGt

Borgerhout

4 slaapkamers

Net verkoGt

huis

Prachtig pand vol mogelijkheden in hip Borgerhout

Noem deze buurt gerust bruisend Borgerhout. Te midden van gezellige bars, nieuwe trendy winkeltjes en jonge gezinnen staat dit investeringspand te blinken. Statig als wat, 3 verdiepingen hoog en een tuin die je verwachtingen van een stadstuin ver overtreft. Welkom in de Milisstraat!

Torenhoge mogelijkheden

7 seconden. Zolang duurt het om een eerste indruk te maken. En om een oordeel te vellen. Maar dit pand kan op z’n 2 oren slapen. Dat oordeel is sowieso positief. Het steekt letterlijk en figuurlijk met kop en schouders boven z’n buren in de straat uit. Een prachtig herenhuis met witte gevel, hoge ramen en een deur die die klasse nog eens benadrukt.

Zowel het gelijkvloers, de 1ste, 2de verdieping en 3de verdieping worden op dit moment verhuurd. Dat kun je gewoon zo laten en de inkomsten vanaf dag 1 al laten binnenstromen.

Wil je het onderste uit de kan halen? Dan heb je nog opties. Het huis een opfrisbeurt geven bijvoorbeeld en zo met de huurprijs hetzelfde doen. Of zelf de benedenverdieping inpalmen en stiekem genieten van de meest aantrekkelijke feature van dit huis: de tuin.

Huis, tuin, boom

Laat die verkleinwoorden maar weg. Net zo indrukwekkend als de gevel is de tuin dat ook. Een oase van rust, check! Een ruime groeiende en bloeiende plek, check! Een uniek stukske groen in de stad, check check dubbelcheck!

Hier kom je tot rust, hier steek je je groene vingers met veel goesting in de grond, hier geef je gezellige BBQ’s voor de vrienden en hier komen de buren onder het mom van ‘zeg, hoe is’t’ voor aanbellen. Waarom zouden we het over de omliggende hotspots hebben als jij in deze heerlijke stadstuin kunt zitten?

Tja, missschien omdat die hotspots een welgekomen afwisseling zijn want wie wil er zelf altijd koken en opdienen. Fair enough. In je eigenste straat zit Bar Bob. Een buurtbar waar je tijdens het ontbijt, een koffietje tussendoor of de apero altijd wel iemand bekend tegen het lijf loopt. Om vervolgens een lekker hapje te eten, hoef je niet ver te gaan. Bar Luca, Graan, Bistrot Mirò… allemaal op wandelafstand. Eentje om het af te leren drink je in Café Mombasa of wijnbar Glou Glou.

Alles bij de hand

Een mens doet natuurlijk wel wat meer dan eten en drinken. Supermarkten, verrassende exotische winkels, de gezellige Dageraadplaats… ook dat ligt allemaal binnen handbereik. En je woon-werkverkeer krijgt hier een hoog zengehalte. Het centraal station, bussen, trams, velostationnetjes en zelfs de grote invalswegen zijn allemaal vlakbij.

Klinkt easy peasy opbrengst jou als muziek in de oren? Laat jouw ‘ja’ dan weerklinken in een mailtje via info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

4

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Grondopp:

175m²

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

A

servitude

Nee

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

voorkooprecht

Ja

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1930

gevelbreedte

5.5

voorzieningen gehand.

Ja

terras 1

noord

xy coordinaten

51.2139255

4.4280925

keuken

Ja

kelder

Ja

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

condensatie

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

titel advertentie

Prachtig pand vol mogelijkheden in hip Borgerhout

Milisstraat 45 2140 Borgerhout

Milisstraat 45 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw