Net verkoGt

Borgerhout

132m²

4 slaapkamers

Net verkoGt

132m²

huis

Woning met verborgen parels in gegeerde buurt

Deze buurt wordt met argusogen in de gaten gehouden. Waarom? Simpel. Iedereen wil hier wonen. Als je zin hebt om een huis in deze topbuurt helemaal naar jouw hand te zetten dan is dit een investering voor jou! Maak snel dat Pinterest-bord en lees even verder.


Verborgen pareltjes

Dit huis biedt meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Wij gingen op ontdekkingstocht en kwamen niet bepaald van een kale reis terug. Troef numero uno kom je al tegen als je het huis binnenkomt. De schattige, authentieke cementtegeltjes in de gang brengen je gelijk naar vervlogen en charmante tijden.

De tweede highlight, en dat mag je letterlijk nemen, vind je in de leefruimte. Een vals plafond met isolatie verbergt daar een prachtig, hoog plafond. En die 60 cm extra schieten het karakter van deze ruimte dus ook de hoogte in. En da’s niet alles. Die laminaatvloer is pure camouflage. Hij verhult een 3de troef. Yeps, hier ligt een originele planchévloer. Dat is toch waar je al op hoopte, niet? Doe daar nog het stijlvolle design van de authentieke, marmeren schouw bij en je weet gewoon nu al dat dit jouw happy place wordt.  


Hipster alert

Als je dan toch al die werkmodus hebt aangezet, kan een make-over van de keuken er ook wel bij. Die ligt achter de leefruimte en geeft, samen met de eetruimte, uit op de tuin. Hier kan je echt een picture-perfect plekje van maken. Denk grote raampartijen, een groene oase van rust, gezellige candle light suppers met je vrienden tot in de late uurtjes én genieten.

Koken en eten worden hier pure zenmomenten. Geen zin in koken? Geen probleem! Steek de BBQ aan, laat je vrienden de sidedishes meebrengen en hop, die zonovergoten topdag is gegarandeerd. Met je west georiënteerde tuin heb je de zon op je bol van ’s middags tot ’s avonds. Hangmatje en cocktailtje dabei. Op vakantie gaan? Da’s zò 2019!


Zak eens lekker door

Na zo’n avondje doorzakken, kunnen die vrienden trouwens gerust blijven slapen. Slaapkamers genoeg. Op de 1ste verdieping bevinden zich er drie. Twee vooraan en eentje achteraan. Daartussen zit een kamer die je kan inrichten als 4de slaapkamer, een gezellige zithoek of een bureau. Da’s handig, want geef toe, die perfect gestylde leefruimte wil je toch niet verpesten met allerhande papieren, kaften en spullen hè.

Achteraan zit de badkamer. Die kan je prima gebruiken zoals ze is, maar we moeten eerlijk zijn: een opknapbeurt zou niet misstaan. Oh ja, op de benedenverdieping is er een apart toilet voorzien. Zo hoef je de badkamer niet op te ruimen als je gasten hebt. Je overschot aan spullen kan je ook kwijt in de ruime kelder. Ook weer handig.


Cocoonen in een bruisende buurt 

Het prachtige Te Boelaerpark, de levendige Gitschotellei, heerlijke horeca, gezellige straten, openbaar vervoer om uit te kiezen, kleine en grote winkels, grote invalswegen vlakbij… deze buurt is ge-wel-dig! Te midden van al dat bruisende geweld zit jouw zalig rustige eenrichtingsstraat met bijzonder weinig passage. Wil je nog meer rust? Dan laat je je rolluiken naar beneden en zit je helemaal in je eigen cocon.


To-dolijstje

Dat je van dit huis een gigantische topper kan maken is wel duidelijk. Om het plaatje compleet te maken, zetten we nog een paar to do’s op je renovatielijstje. Op dit moment wordt het huis verwarmd met 3 gaskachels. Dat wordt in een ideaal verhaal centrale verwarming natuurlijk. Neem ook nog een handige elektricien in de arm die de elektriciteit conform maakt en dit huis zal je als gegoten zitten.

Zin in dit boeiende projectje? Laat het ons weten via info@ugly.be.  

 

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gaskachels

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

1/8/2021

Overzicht

Woonoppervlakte:

132m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Oppervlakte tuin:

45m²

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

456 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

1a 28ca

servitude

Nee

kadastraal inkomen (€)

649

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1932

type dak

platdak

xy coordinaten

51,2016037

4,4450359

toiletten

2

woonkamer

29,3

eetkamer

8

bestemming gebouw

privé - woning

keuken

10,2

slaapkamer 1

14,5

slaapkamer 2

14,5

slaapkamer 3

10,2

slaapkamer 4

4,5

kelder

Ja

EPC

456 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Nee

03/08/2020

dubbele beglazing

Ja

verwarming

gaskachels

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

omgeving - autostrade

Ja

1300 m

omgeving - openbaar vervoer

250 m

Ja

Jules Van Beylenstraat 33 2140 Borgerhout

Jules Van Beylenstraat 33 2140 Borgerhout

Interesse?

ManVrouw