verkocht

Borgerhout

167m²

€ 505.000

3 slaapkamers

verkocht

€ 505.000

167m²

huis

Opbrengsteigendom met 3 moderne, karaktervolle appartementen

Ben je op zoek naar een interessante investering? Eentje dat er mooi uitziet, voorzien is van alle comfort, geen onverwachte kosten verbergt en garant staat voor continue inkomsten? Dan is dit sfeervolle, gerenoveerde art-decohuis helemaal jouw ding! 3 appartementen van 60 m2 met een topligging en een rendement van 4,3 %.

Duidelijk en transparant

Wel, bij dit opbrengstproject wordt er allerminst iets verborgen. Wij zijn – as usual – totally transparant en kunnen met de hand op het hart zeggen dat dit een topinvestering is.

Zo verzorgd als de art-decogevel is, zo charmant is ook de binnenkant van het gebouw. De erkers steken letterlijk met kop en schouders boven de rest van de straat uit en verraden het stijlvolle karakter van het pand. Elk appartement krijgt instant cachet door de houten vloeren en de grote gewelfde raampartij vooraan.

De aanwezigheid van veel charme, da’s allemaal goed en wel, maar jij wilt natuurlijk vooral weten wat de staat van de appartementen is. Ja, sorry, even naar de praktische kant van de zaak. De appartementen werden volledig gerenoveerd en zijn dus in perfecte staat. Verwacht je aan moderne badkamers en keukens, strak geschilderde muren, mooi afgewerkte plintjes, moderne ramen en dus geen gedoe.

Lage kosten: check!

Als we je vertellen dat de elektriciteit net vernieuwd werd, het dak geïsoleerd is en er geen lift en syndicus is. Wat zeg jij dan? Inderdaad, feest! Bovendien heeft elk appartement een eigen ketel en een apart KI. Dat laatste betekent dat je ze in de toekomst altijd apart kunt verkopen. Dubbelfeest!

En wat brengt dat nu op?

Da’s natuurlijk dé hamvraag als je op het punt staat om een investering te doen. Snappen we!

De huurprijzen variëren van 580 tot 620 euro. Het rendement voor de 3 appartementen zit daarmee op 4,3%. Dat is lang niet shlecht, al zeggen we het zelf.

Locatie, locatie, locatie

 

Het gebouw kan er nog zo fancy uitzien. De appartementen kunnen nog zo in orde zijn. De locatie is altijd één van de – zo niet dé – belangrijkste factoren om op je 2 oren te kunnen slapen en dus al slapend dat rendement te kunnen innen.

 

En die locatie staat hier on point. Binnen een straal van 200 m2 vind je hier… alles. Het prachtige Te Boelaerpark voor een wandelingetje of picknick. Café Josée voor het nodige lekkers tijdens die picknick. Een viswinkel, krantenwinkel, bakkers, bloemenwinkel, restaurants, supermarkt, zelfs een tankstation. En als klap op de vuurpijl: elke woensdagochtend een gezellige markt recht voor je deur.

 

Wat wil je nog meer? Een frietje steken in de wereldvermaarde frituur ’t Draakske misschien? Ook dat kan! En als je je buiten die straal van 200 m2 begeeft, ben je in 1, 2, 3 in het centrum van de stad.

 
Wil jij investeren met gegarandeerd rendement? Wie niet! Rep je naar info@ugly.be en ga ervoor!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Overzicht

Woonoppervlakte:

167m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

3

Algemene indeling

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

265 kwh/m²/j

Lasten

Lasten:

€50

Detail lasten:

Privatief waterverbruik en minuterie gemene delen

Details

lasten (€)

50

lasten eigenaar

Privatief waterverbruik en minuterie gemene delen

kadastraal inkomen (€)

1038

onder BTW stelsel

Nee

percentueel opbrengst (jaarlijks)

4.3

dagvaarding

Nee

voorkooprecht

Nee

vonnissen

Nee

verdiepingen

3

xy coordinaten

51.1971943

4.4541135

EPC

265 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

bodemattest

Ja

Joris Helleputtestraat 1 2140 Borgerhout

Joris Helleputtestraat 1 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw