In optie

Borgerhout

114m²

€ 274.500

3 slaapkamers

In optie

€ 274.500

114m²

huis

Prachtige authentieke rijwoning in Borgerhout

No time to waste! Onder dit motto mag je je laten verleiden door dit bijzondere pand. Want we moeten eerlijk zijn: dit huis is een straf koopje. Met z’n 3 slaapkamers, originele houten vloeren en deuren, authentieke gezandstraalde tussendeuren en ruime keuken en badkamer doet deze rijwoning je hart een sprongetje maken. Even op adem komen en… er snel bij zijn dus!

 

Altijd zon in huis

Dit huis bruist. Langs alle kanten. Om te beginnen aan de buitenkant. De gele bakstenen brengen je instant in een happy mood. De hele straat doet dat trouwens. De huizen zijn stuk voor stuk vrolijkerds die de zon doen schijnen. Dat de straat bovendien heerlijk rustig is en uitgeeft op een pleintje doet het vakantiegehalte alleen maar toenemen. Je wordt ondergedompeld in dorpse gezelligheid terwijl the big city life om de hoek loert.

Maar ook aan de binnenkant is zonlicht al wat de klok slaat. Het komt binnen langs de ramen, het gezellige koertje én via het heerlijk lichte interieur. Fris, wit, ruim en warm tegelijk. 

Gezelligheid op alle verdiepingen

Binnenkomen doe je meteen in alle gezelligheid. Daar zorgen het charmante vloertje, de houten trap, de statige deuren en de sneak peak naar het koertje voor. Alle muren zijn trouwens net geschilderd. Als ze konden blaken van trots, deden ze dat met volle overtuiging. Het frisse wit steekt in heel het pand mooi af tegen de houten vloeren, die trouwens in prima staat zijn. Zie je de accenten met planten, kastjes en kadertjes al voor je? Inderdaad, ‘picture perfect’ is het woord dat je zoekt.

Op de benedenverdieping sluit de cosy eetruimte, met marmeren schouw dabei, aan op de ruime keuken. De overgang wordt gemaakt door prachtige gezandstraalde glazen tussendeuren. Thuiskomen in stijl noemen ze dat.

Achteraan zit een koertje dat bewijst dat less is more geen uit de lucht gegrepen uitspraak is. Gezelligheid troef hier
 

Meander rustig de hoogte in via de originele houten trap. Die heeft nog een beetje liefde nodig, maar charmeert zelfs nu al met z’n ruwe, ongepolijste kantje.


Dream on

Dat dit huis een gedroomde plek is, bewijzen de 2 bovenverdiepingen. De badkamer voelt als ‘paleiselijk’ – ja, dat is een woord! – maar dan met een modern kantje. Lees: fancy tegels, modern bad met douchescherm, apart toilet en funky badkamermeubel. Naast de badkamer ligt een salon waar je ook een bureau kwijt kunt. The place to be als je even een rustmomentje nodig hebt.

En dan zijn er nog 3 slaapkamers. Ze verschillen in grootte, maar ze zijn charming as hell. As heaven eigenlijk.

En dan is er nog de locatie natuurlijk. Buurten met de, euhm ja, buren op het Krugerplein wordt je nieuwe hobby. Voorstellingen meepikken bij Rataplan of in De Roma trouwens ook. Vooraf iets gaan eten? Lekker exotisch op de Turnhoutsebaan of heerlijk lokaal bij Pepper & Mint. Je leven wordt een sprookje en wel vanaf… nu!

Genieten van huiselijke gezelligheid en een bruisend leven? Go go go en mail mail mail: info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

condensatie

Beschikbaar vanaf:

1/3/2022

Overzicht

Woonoppervlakte:

114m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Keuken:

geïnstalleerd

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

284 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadastraal inkomen (€)

498

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Ja

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

xy coordinaten

51.2177246

4.4441057

keuken

geïnstalleerd

EPC

321 kwh/m²/j

EPC

D

2466815

elektriciteitskeuring

Ja

verwarming

condensatie

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Jan de Laetstraat 4 2140 Borgerhout

Jan de Laetstraat 4 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw