verkocht

Borgerhout

97m²

€ 169.000

2 slaapkamers

verkocht

€ 169.000

97m²

appartement

Appartement met 2 slaapkamers in een topbuurt

 

‘Van je omgeving moet je het hebben’. Dat is een nieuw spreekwoord dat zegt dat de buurt waarin je woont van cruciaal belang is. Echt waar! En dit appartement bewijst dat. Een groen uitzicht dankzij het Te Boelaerpark, een overheerlijk Indiaas restaurant als onderbuur en de bakker, de slager, de krantenwinkel, gezellige bars just around the corner. En de mensen? Die leer je snel kennen want het voelt hier als een dorp in de stad.

 

Gezelligheid tot de 2de macht

 

Geveltje geveltje aan de wand… ja, dit exemplaartje is toch een van de mooiere van het Borgerhoutse land. Intrigerend en piekfijn is het alleszins. Een ongezien schattig erkertje en raampartijen die tot de verbeelding spreken. Onderaan wordt de historische façade vergezeld van een moderne vriend. Misschien niet moeders mooiste, maar wat erachter zit maakt veel goed. Een Indiaas restaurant dat je spontaan, bij gebrek aan een Indiase variant, ‘mamma mia’ doet prevelen. Hoewel je dat beter als uitroep bewaart wanneer de Italiaan aan de overkant je bekoort met z’n pizza’s uit de houtoven.

 

De buurt bruist hier. Een slager, een viswinkel, een dagbladhandel, een bloemenwinkel of een buurtsupermarkt. Alles wat jij nodig hebt om je huishouden draaiende te houden zit hier om de hoek. Doe gerust van ons-kent-ons want het onpersoonlijke van de stad is hier ver te zoeken. Een babbeltje slaan met een koffie of een pintje erbij is veel gezelliger natuurlijk. Bar Brul, Café Josee, Vrij België. Keuze zat. Of nuchter, dat mag ook.

 

De gezelligheid van buiten kom je binnen ook tegen. Hoekjes en kantjes en de smalle, hoge ramen, die zowel aan de gevel als binnen als een leitmotiv vormen, maken er een bijzonder knusse woonst van. Een sympathiek vloertje, de originele deuren van weleer, de geschilderde bakstenen in de leefruimte en de oude tegelvloer in de keuken doen hun duit ook in het zakje.

 

Handen uit de mouwen

 

Een opfrisbeurt doet iedereen deugd, maar dit appartement heeft er net iets meer nood aan. De gang werd recent volledig vernieuwd, maar in het appartement zelf leg je best ook een fond. Daarop kun je dan verder bouwen: een nieuwe badkamer en keuken zou je leven een pak comfortabeler maken. Als je die hordes genomen hebt, heb je alles in huis om er het meest gezellige stulpje ever van te maken. De 2 slaapkamers zorgen ervoor dat een kleine, of iets grotere, spruit of een bureau hier ook hun plek kunnen innemen.

 

Ga je al eens graag op verkenning maar liefst zonder al te veel moeite? Dan verruil je gewoon je luie zetel voor een zitje in de tram die je voor de deur oppikt.

 

Wil jij je wonen waar iedereen z’n tenten wil opslaan en genieten van een topview? info@ugly.be is the way to go!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

97m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

441 kwh/m²/j

Details

onder BTW stelsel

Nee

xy coordinaten

51.2002839

4.4481468

EPC

441 kwh/m²/j

EPC

E

elektriciteitskeuring

Ja

Gitschotellei 379 2140 Borgerhout

Gitschotellei 379 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw