verkocht

Borgerhout

97m²

€ 153.000

2 slaapkamers

verkocht

€ 153.000

97m²

appartement

Appartement met 2 slaapkamers in topbuurt

‘Van je omgeving moet je het hebben’. Dat is een nieuw spreekwoord dat zegt dat de buurt waarin je woont van cruciaal belang is. Echt waar! En dit appartement bewijst dat. Een groen uitzicht dankzij het Te Boelaerpark, een overheerlijk Indiaas restaurant als onderbuur en de bakker, de slager, de krantenwinkel, gezellige bars just around the corner. En de mensen? Die leer je snel kennen want het voelt hier als een dorp in de stad.

Gezelligheid tot de 2de macht

Geveltje geveltje aan de wand… ja, dit exemplaartje is toch een van de mooiere van het Borgerhoutse land. Intrigerend en piekfijn is het alleszins. Een ongezien schattig erkertje en raampartijen die tot de verbeelding spreken. Onderaan wordt de historische façade vergezeld van een moderne vriend. Misschien niet moeders mooiste, maar wat erachter zit maakt veel goed. Een Indiaas restaurant dat je spontaan, bij gebrek aan een Indiase variant, ‘mamma mia’ doet prevelen.

Het appartement op de 1ste verdieping heeft alles in huis om de gezelligheid van buiten ook binnen te integreren. Een mooie visgraatparket in de leefruimte zet alvast de toon.

Zet het naar je hand

Een opfrisbeurt doet iedereen deugd, maar dit appartement heeft er net iets meer nood aan. De gang werd recent volledig vernieuwd en dat is waar dit appartement ook om vraagt. De verwarming is momenteel elektrisch en de badkamer en keuken schreven zich in voor een make-over.

Als je die hordes genomen hebt, heb je alles in huis om er jouw ultieme cosy corner van te maken. De 2 slaapkamers zorgen ervoor dat een kleine, of iets grotere, spruit of een bureau hier ook hun plek kunnen innemen.

Ga je al eens graag op verkenning maar liefst zonder al te veel moeite? Dan verruil je gewoon je luie zetel voor een zitje in de tram die je voor de deur oppikt.

Wil jij je wonen waar iedereen z’n tenten wil opslaan en heb je zin in alles naar je handzetten? info@ugly.be is the way to go!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

97m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

379 kwh/m²/j

Details

onder BTW stelsel

Nee

verdiepingen

4

xy coordinaten

51.2002839

4.4481468

EPC

379 kwh/m²/j

EPC

D

elektriciteitskeuring

Ja

Gitschotellei 379 2140 Borgerhout

Gitschotellei 379 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw