In optie

Borgerhout

74m²

€ 179.000

2 slaapkamers

In optie

€ 179.000

74m²

appartement

Charmant appartement vlak bij het Rivierenhof

 

Very charming zijn de woorden die bij dit eenkamerappartement op de 2de verdieping passen. Op een boogscheut van het prachtige Rivierenhof, leuke originele elementen en modern comfort zijn de andere highlights van deze plek.

 

Klein gebouw, kleine kosten

 

Naast gezelligheid en tof contact met de buren heeft een appartement in een kleinschalig gebouw ook nog andere voordelen. Het houdt je portemonnee goed gevuld. Er is geen lift en ook andere gemeenschappelijke kosten zijn er amper.

 

Het dak van het pand krijgt in de zomer straffe isolatie volgens de 2020-norm dus ook die kost kun je schrappen. De dubbele beglazing is je 2de energiebesparende troef.

 

In de badkamer kom je modern comfort tegen in de vorm van een douche, een handdoekenradiator, een handig badkamermeubel en toilet.

 

Hello, prince charming!

 

Hij zou hier zomaar in de living op je kunnen wachten. Dan doen de authentieke schouwen en de mooie glazen tussendeur toch vermoeden. Je kunt hem ook gewoon uitnodigen voor een candle light super natuurlijk. Dat diner prep je in alle rust in de kleine, maar fijne keuken om het hoekje. Die is landelijk qua stijl en handig uitgerust.

 

Als het witte paard van de prins het laat afweten, kan hij blijven overnachten in de gezellige slaapkamer die vooraan ligt. Het zonlicht duikt hier heerlijk binnen en geeft ze extra romantiek. De muren van deze kamer kregen allemaal een vers likje witte verf en slorpen dus allemaal het zonlicht met volle teugen op.

 

Dagdromen doe je van zodra je één blik uit het raam werpt. Van daaruit zie je hier en daar een dak maar vooral veel groen en bomen. De stad lijkt hier heel ver weg. Dat gebeurt ook als je naar het Rivierenhof wandelt. Het prachtige park is de plek om even tot rust te komen, een glaasje te drinken in het kasteel of een optreden mee te pikken in het openluchttheater.

 

 

Verkocht en verknocht aan deze charmante plek? Laat het ons weten via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

74m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

490 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

xy coordinaten

51.2136605

4.4516554

EPC

490 kwh/m²/j

EPC

E

elektriciteitskeuring

Nee

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

Collegelaan 71 2140 Borgerhout

Collegelaan 71 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw