Net verkoGt

Borgerhout

96m²

2 slaapkamers

Net verkoGt

96m²

appartement

Volledig gerenoveerd en trendy duplexappartement in Borgerhout

Achter een prachtige, authentieke gevel in Borgerhout zit een gerenoveerde parel verborgen. Het appartement op 2e en 3e verdieping werd van A tot Z onder handen genomen en voorzien van trendy en duurzame materialen. Een prachtig plaatje met lage verbruikskosten. Nee hoor, da’s niet te mooi om waar te zijn.

Nieuw nieuw nieuw

Dat de gevel van het pand klasse en authenticiteit uitstraalt is ontegensprekelijk. De rode bakstenen met polychrome tegelaccentjes zijn zo uitnodigend dat je bijna niet anders kunt dan nieuwsgierig binnenkijken. En als je dat doet, kom je eerst terecht in een mooie inkomhal met authentieke houten trap en terrazzotegels. Ik hoor je nu al “wauw” denken. Wacht tot je het prachtige interieur uit de boekskes hebt gezien!

Het appartement werd samen met de rest van het gebouw all the way gerenoveerd. Dat betekent een stevige basis met een nieuw dak, nieuwe beglazing en elektriciteit en een gloednieuwe condenserende gasketel. Maar ook een gloednieuwe, volledig uitgeruste, witte keuken, een badkamer met inloop- en regendouche en thermostatische kraan en heel veel aandacht voor duurzame, trendy materialen. Denk aan een hippe hotelkamer en je komt nog niet in de buurt van wat deze plek te bieden heeft. Om maar te zeggen dat een renovatie van A tot Z zowaar een understatement is.

Van hoog niveau

In dit duplexappartement kom je ongetwijfeld in hogere sferen. De term ‘duplex’ misleidt eigenlijk. Hier vind je 4 niveaus en die hebben elk een leuke verrassing in petto.

 

Een ruime berging voor je wasmachine en droogkast trekt de aandacht op het 1e niveau, samen met de badkamer die naast een hemelse regendouche ook een prachtige lavabo etaleert met RVS-kranen die uit de muur komen. Da’s duurzaam, ja, maar vooral trendy as hell.

 

Op het 2e niveau kom je de 2 slaapkamers tegen die je instant uitnodigen voor een deugddoende nachtrust. Weer een halte hoger verrast een zalig terras waar je met een koffietje de zonsopgang kunt bewonderen. Doe je liever de avondshift? Dan steek je de barbecue aan en geniet je van eindeloze zomernachten.

 

Als je helemaal boven bent, word je overladen door licht. Daar zit de eet- en leefruimte én een lichtkoepel. Heel het jaar door optimaal licht opslorpen én genieten van een topview doe je hier. Dit is een uitstekende plek. Letterlijk, want deze verdieping steekt boven alle andere gebouwen uit. Say hi to het centraal station dat jouw verre overbuur wordt.

 

Wil je je mooie appartement niet bezaaien met spullen? Dan biedt de kelder soelaas. Je hebt er een eigen ruimte die je tsjokvol spullen kunt steken.

 

Let’s go outside

 

De Beekstraat is een baken van rust in het levendige Borgerhout. Je bent vlakbij het hippe Bar Chapel, de gezellige etnische winkels, trendy restaurants, supermarkten… en toch heb je hier een gezellig en rustig dorpsgevoel. Heerlijk is dat. Toch?

 

Wil jij hip en trendy wonen? Laat het ons weten via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

4/5/2021

Overzicht

Woonoppervlakte:

96m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2021

Algemene indeling

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

303 kwh/m²/j

Details

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

renovatie

2021

verdiepingen

2

gevelbreedte

5

terras 1

14

xy coordinaten

51.2190903

4.4361097

toiletten

1

woonkamer

10.62

keuken

Ja

16.65

slaapkamer 1

10.39

slaapkamer 2

16.65

badkamer(s)

8.81

wasplaats

Ja

EPC

303 kwh/m²/j

EPC

2367683

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

pvc

verwarming

individueel

condensatie

riolering

Ja

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Beekstraat 42 2140 Borgerhout

Beekstraat 42 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw