te koop

Borgerhout

50m²

€ 179.000

1 slaapkamer

te koop

€ 179.000

50m²

appartement

Volledig gerenoveerd en trendy appartement in Borgerhout

Achter een prachtige, authentieke gevel in Borgerhout zit een gerenoveerde parel verborgen. Het appartement op de 1e verdieping werd van A tot Z onder handen genomen en voorzien van trendy en duurzame materialen. Een prachtig plaatje met lage verbruikskosten. Nee hoor, da’s niet te mooi om waar te zijn.

Nieuw nieuw nieuw

Dat de gevel van het pand klasse en authenticiteit uitstraalt is ontegensprekelijk. De rode bakstenen met polychrome tegelaccentjes zijn zo uitnodigend dat je bijna niet anders kunt dan nieuwsgierig binnenkijken. En als je dat doet, kom je eerst terecht in een mooie inkomhal met authentieke houten trap en terrazzotegels. Ik hoor je nu al “wauw” denken. Wacht tot je het prachtige interieur uit de boekskes hebt gezien!

Het appartement werd samen met de rest van het gebouw all the way gerenoveerd. Dat betekent een stevige basis met een nieuw dak, nieuwe beglazing en elektriciteit en een gloednieuwe condenserende gasketel. Maar ook een gloednieuwe, volledig uitgeruste, witte keuken, een badkamer met inloop- en regendouche en thermostatische kraan en heel veel aandacht voor duurzame, trendy materialen. Denk aan een hippe hotelkamer en je komt nog niet in de buurt van wat deze plek te bieden heeft. Om maar te zeggen dat een renovatie van A tot Z zowaar een understatement is.

Loft style

In dit appartement krijg je een instant loftgevoel. Het appartement bestaat uit een soort voor- en achterbouw. Het eerste deel herbergt de open leefruimte en de keuken. Een minitrapje tilt het appartement naar een hoger niveau en brengt je in het deel met de slaapkamer, de badkamer en een apart toilet.

 

Een Poolse dennenhouten vloer neemt het in het 2e deel over van de originele parketvloer en dat, mannekes… is niet alleen keigezellig, maar ook bijzonder mooi.

 

Van bijzonder mooi gesproken: de badkamer heeft naast een hemelse regendouche ook RVS-kranen die uit de muur komen. Da’s duurzaam, ja, maar vooral trendy as hell.

 

Wil je je mooie open ruimte niet bezaaien met spullen? Dan biedt de kelder soelaas. Je hebt er een eigen ruimte die je tsjokvol spullen kunt steken.

 

Let’s go outside

 

De Beekstraat is een baken van rust in het levendige Borgerhout. Je bent vlakbij het hippe Bar Chapel, de gezellige etnische winkels, trendy restaurants, supermarkten… en toch heb je hier een gezellig en rustig dorpsgevoel. Heerlijk is dat. Toch?

 

Wil jij hip en trendy wonen? Laat het ons weten via info@ugly.be.

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

50m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2021

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

165 kwh/m²/j

Details

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

renovatie

2021

xy coordinaten

51.2190903

4.4361097

toiletten

1

woonkamer

10.62

keuken

Ja

16.65

geïnstalleerd

slaapkamer 1

6.87

badkamer(s)

4.46

kelder

Ja

EPC

165 kwh/m²/j

EPC

2367677

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

pvc

verwarming

individueel

condensatie

riolering

Ja

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Beekstraat 42 2140 Borgerhout

Beekstraat 42 2140 Borgerhout

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw