Net verkoGt

Deurne

77m²

2 slaapkamers

Net verkoGt

77m²

appartement

Startersappartement tussen groen én cafés

Ben je die antieke lampadaire van je moeder nu toch wel echt stilaan beu? Weiger je om nog langer het tv-scherm te delen met broer of zus en wil je een frietje steken wanneer jij het wilt? Dan is het wellicht de hoogste tijd om het ouderlijke nest te verlaten en je een eigen appartement aan te schaffen.

 

Gezellig hangen

 

Nu je eindelijk aan je volwassen leven begint, wil je liefst niet te veel gedoe of keuzestress. Dit gezellig appartementje combineert dan ook alles moeiteloos op bijna 80 m2. Instapklaar, makkelijk te onderhouden en op een kruispunt van groen en stad. Je valt meteen met de deur in de ruime living. Wat in het oog springt, is de rode marmeren schouw.

Wakker worden in het groen

 

Takeaway of gezond en vers koken met groenten die je elke woensdag scoort op de markt om de hoek? Aan jou de keuze, want in de ruime keuken bepaal jij vanaf nu wat er op tafel komt. Binnen én buiten, want oh lala, aanpalend grenst er nog een tof terrasje met uitzicht op de groene tuinen. En guess what? Hier schittert de zon ’s morgens in vol ornaat. Dat wordt zachtjes wakker worden met een kopje geurende koffie en een krantje dabei.

Aan de andere kant zijn er niet één maar twee slaapkamers. Denk je dat je die niet nodig gaat hebben? Think again! Want je komt al-tijd ruimte tekort. Voor een bureau, een dressing, een logeerbed of je collectie cd’s waar je maar geen afscheid van kunt nemen.

Tussenin bevindt zich nog een toffe badkamer met douche, lavabo en toilet, maar vooral een raam. Ja, zo’n lichtje én een luchtje vinden wij erg leuk.

 

Bruisende locatie

 

Dat het volledige appartement bestaat uit praktische (warme) laminaat- en tegelvloeren is nog eens een extra troef. Swif, swif en klaar! Extra tijd om in het Te Boelaerpark je start-to-runprogramma eindelijk een kans te geven, een frisse duik te nemen in de zwemvijver van het Boekenbergpark of om pintjes te gaan pakken in Bar Brul.

Of neem de tram of bus richting Koekenstad voor een avondje zonder uur. Wanneer je ’s avonds aan het einde van jouw rustig eenrichtingsstraatje opnieuw uitstapt, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je misschien te veel uitgegeven hebt. In dit kleine blokje betaal je lage maandelijks vaste kosten. En grote werken zoals de isolatie van het dak zijn intussen al gepasseerd.  

Besef je maar al te goed dat dit wel eens een ideaal startersappartement voor jou zou kunnen zijn? Maak dan sito presto een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

77m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

190 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Lasten

Lasten:

€30

Details

lasten eigenaar

30

kadastraal inkomen (€)

498

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1951

verdiepingen

2

xy coordinaten

51,199875

4,4577536

keuken

10

slaapkamer 1

14,5

slaapkamer 2

8

EPC

190 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

omgeving - autostrade

Ja

1800 m

omgeving - openbaar vervoer

300 m

Ja

Van Notenstraat 91 2100 Deurne

Van Notenstraat 91 2100 Deurne

Interesse?

ManVrouw