In optie

Deurne

106m²

€ 219.750

2 slaapkamers

In optie

€ 219.750

106m²

appartement

Appartement met veel ruimte en 2 terrassen vlak bij Rivierenhof

 

Slaap gerust op je 2 oren. Letterlijk dan. De 2 ruime slaapkamers van dit appartement liggen aan de rustige achterkant van het gebouw. En de voorkant? Die biedt een uitzicht op het groene dak van het Rivierenhof. Jouw nieuwe tuin, picknick- en wandelplek. Veel ruimte binnen én buiten. Da’s de gedroomde combo.

 

Blokjesparket à volonté

 

Dit verzorgde appartementsgebouw heeft heel wat interessante troeven in handen. Zijn uiterlijk verraadt netheid en een doordachte praktische indeling. Maar zoals je wel weet zit schoonheid niet enkel aan de buitenkant. Ook van inborst is dit een prima plek.

 

De inkomhal beneden krijgt een 10 voor orde en netheid en dankzij de handige lift kan er ook nog een kus van de juffrouw af.

 

In een 90’s-appartement kun je misschien geen authentieke elementen verwachten, maar het blokjesparket, dat in perfecte staat is en in heel het appartement doorloopt, maakt het interieur meteen bevallig en hoogst charmant.

 

Ben jij ruimdenkend?

 

Want dat komt hier goed van pas! Met 106 m2 mag je het groot en groots zien. De leefruimte bevestigt dat idee gelijk. Drop die zetel, tafel, stoelen en doe er gerust nog wat kasten en, waarom niet, nog een extra bureau bij. Hou je van tafelen? Leef je helemaal uit en zet een extra eettafel in de keuken. Plek genoeg! En nee, daar moet je niks voor inleveren. De geïnstalleerde keuken heeft heel veel kasten.

 

En ga zo maar door. Een ruime badkamer en een apart toilet doen je soms twijfelen of je nu in een appartement of een huis woont. Slaapkamer nummer 2 lijkt wel een extra living. Nummer 1 is kleiner maar staat z’n mannetje dan weer dankzij z’n terras. Laat je je blik liever rusten op het groene dak van het Rivierenhof? Een potje dagdromen met een koffie op het terras aan de leefruimte is ook geen slecht begin van de dag. Toch?

 

Naast de keuken zit er nog een troef verscholen: een ruime berging met plaats voor een voorraadkast, je wasmachine en droogkast. En om die kast te vullen hoef je amper de deur uit. Winkels zijn vlakbij. In alle soorten en maten.

 

In vervoering

 

Ja, da’s ook weer letterlijk te nemen. Het openbaar vervoer, lees: tram en bus, ligt binnen handbereik. Maar laat dat je er niet van weerhouden om de fiets te nemen of het op een loopje te zetten. In het Rivierenhof bijvoorbeeld. Vanaf nu beleef jij de seizoenen nog intenser.

 

Heb je geen zin in parkeerplaats zoeken? Dan brengt de ondergrondse garagebox (25.000 euro) soelaas. Je kunt hem samen met het appartement aankopen.

Staan ruimte, ruimte en ruimte op jouw verlanglijstje? Stuur dan snel een mailtje naar info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

106m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

148 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadastraal inkomen (€)

1110

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1999

terras

2

xy coordinaten

51.2185175

4.4515874

keuken

11.8

slaapkamer 1

16

slaapkamer 2

8

badkamer(s)

6.5

EPC

148 kwh/m²/j

EPC

B

20210615-0002429153-RES-1

elektriciteitskeuring

Nee

2022-12-08

parlofoon

Ja

lift

Ja

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

Turnhoutsebaan 125 2100 Deurne

Turnhoutsebaan 125 2100 Deurne

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw