Net verkoGt

Deurne

261m²

3 slaapkamers

Net verkoGt

261m²

huis

Grotendeels gerenoveerde bel-etage met grote tuin en super groen uitzicht

Midden in het groen

Je zou het met een passer en een lat niet beter kunnen uittekenen, maar deze coole bel-étage (jawel, ze bestaan) ligt exact in het midden van 3 van de mooiste parken in Antwerpen: Te Boelaerpark, het Boekenberg en uiteraard het bekende Rivierenhof.

Van zodra je de benedenverdieping betreedt, kun je al meteen een hoop praktische musts van je wishlist schrappen: grote garage, was- en bergplaats en om het helemaal af te maken, een bureau met uitzicht op de diepe én groene tuin. Daar bovenop is zowel het dak als de elektriciteit conform, bevindt de verwarmingsketel zich nog in zijn beginjaren en hebben de vensters overal dubbele beglazing.

Royale leefruimte met supergroen uitzicht

En dan is het nu tijd voor het écht leuke gedeelte. En jawel, je goede gevoel wordt nog eens bevestigd wanneer je de royale leefruimte op de 1ste verdieping binnenwandelt. Overal zijn er grote ramen en aan de tuinkant lopen ze zelfs tot op de vloer. Heerlijk! Hier komt abnormaal veel licht binnen. Ontzettend hard genieten van dat supergroene uitzicht op de tuin zal je!

Daarnaast schreeuwt deze ruimte ook om etentjes te organiseren. Maar daarvoor heb je een keuken nodig en liefst een volledig geïnstalleerde. Guess what? Dat staat er allemaal, met daar bovenop zelfs nog een mooi aansluitend terras dat de keuken via een draaitrap verbindt met de tuin. Horen we daar iemand barbecue roepen?

Spiksplinternieuwe badkamer en 3 heerlijke slaapkamers

Voor die zomerplannen zal je nog tijd genoeg hebben, maar nu gaan we eerst kijken hoe het zit op de tweede verdieping. Op weg naar de bovenste verdieping kom je nog een handig gastentoilet tegen. Eenmaal boven valt onmiddellijk de splinternieuwe badkamer op. Eentje, om instant overgelukkig van te worden.

En je gaat er integraal gebruik van kunnen maken, want met 3 toffe slaapkamers is er ruimte genoeg voor alle mogelijke plannen en uitbreidingen. En het allerbelangrijkste? Er is een dressing in de master bedroom. YES!!

Ben je dus op zoek naar een praktische en stijlvolle bel-étage woning met veel mogelijkheden, die grotendeels gerenoveerd is, aarzel dan niet en maak meteen een afspraak

 

 

 

 

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

31/3/2021

Overzicht

Woonoppervlakte:

261m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Tuin:

Ja

Oppervlakte tuin:

150m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

EPC:

353 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

gevelbreedte

6,5

terras

2

garage

1

xy coordinaten

4,4639305

51,2041606

keuken

Ja

geïnstalleerd

bureau

Ja

wasplaats

Ja

EPC

353 kwh/m²/j

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

dubbele beglazing

Ja

verwarming

gas

riolering

Ja

telefooncentrale

Ja

telefoonbekabeling

Ja

elektriciteit

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

Sint-Rochusstraat 98 2100 Deurne

Sint-Rochusstraat 98 2100 Deurne

Interesse?

ManVrouw