te koop

Deurne

99.4m²

€ 319.000

2 slaapkamers

te koop

€ 319.000

99.4m²

appartement

Gerenoveerd hoekappartement op toplocatie met voor- en achtertuin

 

Soms lacht het geluk je toe. Zoals hier, op de gelijkvloerse verdieping van een prachtig hoekappartement vlak bij het Te Boelaerpark. Denk licht, denk modern, denk karaktervol, denk top-top-toplocatie. Een unieke kans? Klopt!

 

Authentieke ziel in een gerenoveerd jasje

 

Als je op de stoep staat en je kijkt naar boven zie je het meteen. Dit mooie pand combineert een authentieke ziel met een modern karakter. De renovatie van het appartementsgebouw gebeurde 4 jaar geleden en er werd alleen maar voor hoogwaardige materialen gekozen.

 

Zie je dat superschattige voortuintje? All yours! Dat het ’m all in the details zit, bewijzen de prachtige tegels die dat stukje groen nog meer cachet geven. Kijk ook even naar beneden. Daar zit een klein trapje met fietshelling die je naar ‘de min één’ leidt. Na je uitje naar de Dageraadplaats of na je werkdag krijgt je fiets daar een veilige plek in de fietsenstalling. Tenzij je liever een wandeling in het park maakt natuurlijk of een lokaal terrasje wilt doen.

 

AirBnB de luxe

 

Door zoveel bewondering vergeet je hier steevast je jas in de ingemaakte kast te hangen want wow, binnenkomen voelt hier als een exclusief Airbnb-plekje dat je met heel veel chance wist te bemachtigen. Wat ’n droomplek. Waar je in de leefruimte ook kijkt, je ziet er perfect afgewerkte, zwarte, aluminium ramen die je omringen. Inkijk? Nee hoor, inkijkwerende folie doet je helemaal op je gemak voelen.  

 

Als je je blik even kunt afwenden van dit spektakel valt je oog ongetwijfeld op de prachtige, houten parketvloer. Die vind je in heel het appartement en zorgt voor dat instant ‘ah, ik ben thuis’-gevoel. Bovendien werd die prachtvloer net opnieuw behandeld waardoor alles hier nog meer ‘shinet’.

 

Witte kasten, zwarte accenten en strakke lijnen. De open keuken blendt perfect in de leefruimte. Dit is trouwens niet zomaar een keuken: een eiland van 15 m2, inductievuur, ingebouwde koelkast, diepvries, microgolfoven, multifunctionele oven (stoom, 4D en hetelucht), euhm, ja, het blijft maar komen… afwasmachine, spoelbakken met moderne kraan en veel, heel veel bergruimte. Dit is kitchen paradise!

 

Van je bed in je tuin

 

Slapen doe je hier voor 2. ’t Is te zeggen, er zijn 2 slaapkamers en de eerste is gigantisch. 24 m2 met dressing! Kan het nog beter? Zeker: via deze slaaphemel kom je in je achtertuin terecht. Hoe zalig kan wakker worden zijn?

 

Die 2de kamer is perfect als babykamer of bureau. En hadden we al verteld over de ruimte voor je wasmachine en droogkast die netjes achter een deur zit? Feng shui, baby!

 

Als deze moderne parel je nu nog niet overtuigd heeft, dan doet de badkamer dat wel. Namelijk met haar grote ligbad met moderne kraan en geweldige tegeltjes, aparte douche en het op maat gemaakte badkamermeubel. Elk potje, handdoekje, plantje krijgt hier een weloverwogen plekje.

 

Nog extra’s

 

Om je echt over de streep te trekken, dan ook nog dit: de buren zijn leuk en rustig, er zijn geen gemeenschappelijke kosten, je energiefactuur is laag. En je hebt een grote kelderberging voor jou alleen.

 

Dat is mijn kans, denk je? Grijp hem snel en stuur ons een mailtje via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

1/3/2022

Overzicht

Woonoppervlakte:

99.4m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Keuken:

VS volledig geïnstalleerd

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Oppervlakte tuin:

28m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

301 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadastraal inkomen (€)

834

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

terras 1

15

xy coordinaten

51.2023251

4.4593011

toiletten

1

woonkamer

30

keuken

VS volledig geïnstalleerd

slaapkamer 1

24

kelder

Ja

EPC

301 kwh/m²/j

EPC

D

1977927

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

aluminium

verwarming

individueel

condensatie

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Ravelsbergstraat 70 2100 Deurne

Ravelsbergstraat 70 2100 Deurne

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw