verkocht

Deurne

108m²

319000

2 slaapkamers

verkocht

319000

108m²

appartement

Gerenoveerd en karaktervol hoekappartement op toplocatie 

Soms lacht het geluk je toe. Zoals hier, op de 2e verdieping van een prachtig hoekappartement vlak bij het Te Boelaerpark. Denk licht, denk modern, denk karaktervol, denk top-top-toplocatie. Een unieke kans? Klopt!

Authentieke ziel in een gerenoveerd jasje

Als je op de stoep staat en je kijkt naar boven zie je het meteen. Dit mooie pand combineert een authentieke ziel met een modern karakter. De renovatie van het appartementsgebouw gebeurde 3 jaar geleden en er werd alleen maar voor hoogwaardige materialen gekozen. Het stijlvolle van de voorgevel vind je dus ook in het interieur terug.

 

Als je naar beneden kijkt, zie je trouwens een klein trapje en een fietshelling die je naar ‘de min één’ leiden. Daar kan je je fiets een veilige plek in de fietsenstalling geven. Handig die fiets, want daarmee sta je op 10 minuutjes midden op de Dageraadplaats, of aan Berchem Station. Tenzij je liever een wandeling in het park maakt natuurlijk of een lokaal terrasje wil doen. Want daar hoef je amper je deur voor uit.

 

Altijd in panoramamodus

Je vergeet hier steevast je jas in de ingemaakte kast te hangen want wow, binnenkomen voelt hier als een exclusief Airbnb-plekje dat je met heel veel chance wist te bemachtigen. Waar je in de leefruimte ook kijkt, je ziet er ramen en een prachtig uitzicht. Een live panoramafoto met perfect afgewerkte, zwarte, aluminium ramen die het geheel, zoals een gedurfde, moderne bril, die extra touch geven.

 

Feng shui, baby!

Als je je blik even kan afwenden van dit spektakel valt je oog ongetwijfeld op de prachtige, houten parketvloer. Die vind je in heel het appartement en zorgt voor dat instant ‘ah, ik ben thuis’-gevoel.

 

Witte kasten, zwarte accenten en strakke lijnen. De open keuken blendt perfect in de leefruimte. Dit is trouwens niet zomaar een keuken: een eiland van 15 m2, inductievuur, ingebouwde koelkast, diepvries, microgolfoven, multifuntionele oven (stoom, 4D en hetelucht), euhm, ja, het blijft maar komen… afwasmachine, spoelbakken met moderne kraan en veel, heel veel bergruimte. Dit is kitchen paradise!

 

Slapen voor 2

Slapen doe je hier voor 2. ’t Is te zeggen, er zijn 2 slaapkamers en de eerste is gigantisch. 24 m2, mannekes! Dat er een dressing mee in die slaapkamer zit en je van hieruit rechtstreeks naar het terras kan, maakt er een kamer van om niet langer van, maar in te dromen. Heerlijk is ze!

 

En voor de 2de kamer: opties legio! Een babykamer, een bureau of, als je echt zo veel spullen hebt dat je ze niet in je privékelder kwijt kan, een berging. Hadden we al verteld over de ruimte voor je wasmachine en droogkast die netjes achter een deur zit? Feng shui, again!

 

Als deze moderne parel je nu nog niet overtuigd heeft, dan doet de badkamer dat wel. Namelijk met haar groot ligbad met moderne kraan en geweldige tegeltjes, aparte douche en het op maat gemaakte badkamermeubel. Elk potje, handdoekje, plantje krijgt hier een weloverwogen plekje.

 

Mooi meegenomen

Om je echt over de streep te trekken, dan ook nog dit: de buren zijn leuk en rustig, er zijn geen gemeenschappelijke kosten en je energiefactuur is laag. Er zijn vliegenramen quasi all over the place en de locatie, tja, dat is degene waar zowat iedereen van droomt.

Dat is mijn kans, denk je? Grijp hem snel en stuur ons een mailtje via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

condensatie

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

1/7/2021

Overzicht

Woonoppervlakte:

108m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Terras:

Ja

Inlichtingen

EPC:

184 kwh/m²/j

Details

kadaster

0979/00P014

1a60ca

kadastraal inkomen (€)

800

verdiepingen

3

bebouwde oppervlakte

108

terras

1

terras 1

noord

xy coordinaten

51.2018841

4.457957

woonkamer

30

keuken

Ja

slaapkamer 1

24

EPC

184 kwh/m²/j

EPC

20170922-0001977992-1

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

condensatie

elektriciteit

Ja

zwembad

Nee

Ravelsbergstraat 70 2100 Deurne

Ravelsbergstraat 70 2100 Deurne

Interesse?

    ManVrouw