Net verkoGt

Deurne

173m²

3 slaapkamers

Net verkoGt

173m²

huis

Geniet van het uitzicht in de groene rand

Op zoek naar een ruime woning in de groene Antwerpse rand? Bekijk dan zeker eens deze recente en ruime bel-étagewoning met tof tuintje in Deurne-Zuid.

 

Plek voor de deur en groen om de hoek

Oh, wat is een bel-étagewoning toch handig! Altijd plek voor de deur, praktisch ingedeeld en zo veel mogelijkheden om er je eigen ding van te maken.

Deze ligt dan nog eens in de mooie Antwerpse groene zuidelijke rand. Ja, dat zijn heel veel adjectieven, maar geef toe, hoe waanzinnig fijn zou het zijn om te wonen in Deurne-Zuid vlakbij Mortsel en Borsbeek? Met het zalige Boekenbergpark aan de ene kant (inclusief zwemvijver!!!) en de grote Carrefour van Borsbeek aan de andere kant. Suburbia heaven dus. Overal vlakbij en nergens saai.

Alle praktische shizzle en méér

Ook al koop je met je hart, toch ben je stiekem altijd happy dat alle praktische vereisten ook in orde zijn. Niet enkel is dit een recente woning, maar ook alle ‘structurele dingen’ zijn in orde.

Yup, we hebben allemaal die schoonvader of die welbepaalde maat die anders toch onmiddellijk begint te zagen. Hem kun je meteen de mond snoeren, want ja er is een gunstig EPC, er zijn rolluiken, het is volledig onderkelderd, er is zelfs domotica en er zijn slimme thermostaten. Ah ja, en vraag gerust of je het reeds geïnstalleerde alarm ineens mee kunt overnemen.

Droom van een multifunctionele gelijkvloers

Van zodra je binnenkomt op het gelijkvloers wéét je gewoon dat er ooit voor die benedenverdieping zal gevochten worden. Want alles is voorzien om er een prachtige ‘bubbel’ van te maken. Een extra badkamer met toilet, een handige multifunctionele ruimte en dan nog een extra ruime slaapkamer met toegang tot de tuin. Welcome to paradise!

Gigantisch gasvuur en stijlvolle living

Maar ook op de eerste verdieping zul je niet weg te slaan zijn. De stijlvolle leefruimte met verschillende opstapjes is adembenemend op zich, maar dan is er ook nog eens de fenomenale open keuken met eiland én 6-pitten-gasvuur. Wrijf je beentjes maar alvast in, want hier wil je nog héél veel mensen uitnodigen.

Oh, en van hieruit kun je meteen het ruime terras op (met trap naar beneden) waar je kunt genieten van de zon. Ontbijtje met uitzicht op de tuin, anyone?

Leuke tuin met gezellige verlichting

Wat de tuin misschien een beetje mist in oppervlakte, wordt ruimschoots goedgemaakt door goed aangelegde kunstgrasmatten en coole domotica-verlichting. Laat die zomeravonden alleen en met kinderen of vrienden maar snel komen. Hier ga je geweldige herinneringen creëren.

Ruime slaapkamers en de altijd populaire dressing

Op de bovenste verdieping zijn er ook nog een paar leuke extra’s. Zo zal minstens één iemand niet rouwig zijn om die master bedroom met aparte dressing en over de mooi geïnstalleerde badkamer met inloopdouche en toilet moet je je ook al geen zorgen maken. Een fijne 3 slaapkamer maakt het plaatje compleet.

Ben je dus zoek naar een instapklare woning, maak dan online via onze website een afspraak! Zit de agenda vol? Mail dan naar info@ugly.be
BELANGRIJK: Gelieve voor je komst even onze ‘post corona’ richtlijnen voor plaatsbezoeken te lezen. Die vind je hier. 

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Overzicht

Woonoppervlakte:

173m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Garages:

1

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Oppervlakte tuin:

60m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

199 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

onroerende voorheffing

1482

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

2004

terras

12

terras 1

oost

12

xy coordinaten

51,1943913

4,4676881

bestemming gebouw

privé - eengezins

keuken

13

slaapkamer 1

15

slaapkamer 2

16

slaapkamer 3

20

kelder

Ja

EPC

199 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

13/03/2009

verwarming

gas

individueel

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

Mortselsesteenweg 191 2100 Deurne

Mortselsesteenweg 191 2100 Deurne

Interesse?

ManVrouw