In optie

Deurne

110m²

€ 220.000

3 slaapkamers

In optie

€ 220.000

110m²

huis

Knus huis met 3 slaapkamers en groene tuin vlak bij Deurnese parken

 

In een schattige straat, heerlijk tussen het Te Boelaerpark en het Boekenbergpark ligt een knus huisje waar alles instant gezellig is. Niet heel groot maar toch 3 slaapkamers, een brede inkomhal en een rustige, groene stadstuin. Dé ideale plek om je echt thuis te voelen.

 

Op grootmoeders wijze

 

Hier binnenwandelen is alsof je grootmoeder je verwelkomt. Met huiselijke gezelligheid, knusse ruimtes en dito behangpapier. Even je jas weghangen in de brede inkomhal en dan neemt ze je via de authentieke glazen tussendeuren mee naar de living. Of wou je snel nog even naar ’t toilet? Kan ook hier!

 

De houten vloer die in piekfijne staat is, verwarmt de volledige leefruimte. Figuurlijk dan. Want het is de verwarming op stookolie die het echte werk doet. De haard doet er nog een schepje sfeer bovenop.

 

Even naar de keuken voor een lekker pateeke. Of een versgebakken taart? De volledig geïnstalleerde keuken met veel kastruimte nodigt er alleszins toe uit. Als je daarna nog rustig de kleine afwas doet, hou je de vogeltjes in je groene tuin in de gaten. Een heerlijk rustpuntje. Wil je liever totale rust en een kaarsje aansteken? Dan kun je de rolluiken neerlaten.

 

Onverwacht veel ruimte

 

Je zou het misschien niet verwachten, maar als je de mooie houten trap naar boven neemt, wachten je daar nog 3 slaapkamers en een badkamer op. De master bedroom is ruim en heeft gigantisch grote ingemaakte kasten. Kwestie van die knusse sfeer zo optimaal mogelijk te houden hè. En in de badkamer sijpelt het licht zo mooi binnen. Languit in dat bad liggen met een streepje zon erbij… dat is die gouden ochtendstond.

 

Zullen we je nog eens verrast doen opkijken? Er is ook nog een ruime, droge kelder. Mocht je dus al enige bezorgdheid hebben over spullen stockeren, dan mag je die bij deze volledig schrappen.

 

Een gegeerde buurt

 

Net zoals deze woning heeft ook de buurt bijzonder veel charme. Naar de Spar-supermarkt, de viswinkel, de dagbladhandel, de bloemenwinkel of de markt op woensdag wandel je zo. Scholen liggen vlakbij en de tram neem je om de hoek. En om die hoek liggen ook nog eens 2 prachtige parken en het leuke Café Josée. Ah ja, een lunchke of een drankje meepikken, dat past helemaal in je nieuwe gezellige leven.

 

Vind jij cocoonen in huiselijke gezelligheid geweldig? Vertel het ons via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

stookolie cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

110m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Tuin:

Ja

Grondopp:

104m²

Oppervlakte tuin:

36m²

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

793 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadastraal inkomen (€)

830

dagvaarding

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

xy coordinaten

51.1962221

4.4546939

toiletten

2

woonkamer

31

bestemming gebouw

privé - woning

keuken

7.15

slaapkamer 1

15.6

slaapkamer 2

15.6

slaapkamer 3

5.3

EPC

793 kwh/m²/j

EPC

F

elektriciteitskeuring

Nee

2021-12-10

dubbele beglazing

Ja

verwarming

stookolie cv

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

Lanteernhofstraat 136 2100 Deurne

Lanteernhofstraat 136 2100 Deurne

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw