te koop

Deurne

159m²

359000

3 slaapkamers

te koop

359000

159m²

huis

Halfopen bebouwing met charmante tuin en 3 slaapkamers

Halfopen, gelegen op een hoek en een tuin die als een halve cirkel je huis omarmt. Shoppen, wandelen of de stad snel even in zijn de activiteiten die je agenda vanaf nu vullen. Of hangen in je tuin. Dat ook. Of een beetje werken, want dit huis heeft nog een beetje opfrissingswerk nodig.

 

Eat, sleep, repeat

Deze woning heeft alle troeven in, ja sorry, huis om je leven superchill te maken. Thuiskomen gaat hier in één vlotte beweging. Recht de garage achterin inrijden langs de Papegaailaan, via de tuin overweldigd worden door de rust van jouw ingesloten stukje groen om dan in huis te beseffen dat je verdekke met je gat in de boter bent gevallen.

Het dak werd vernieuwd. Je hoeft enkel nog te behangen en te schilderen. En de leefruimte mist alleen nog een schapenvelletje voor de ingebouwde haard. Daar beland je wel pas op het einde van de avond. Eerst nog aperitieven aan het toogje van de fancy en open keuken. Dankzij de berging om het hoekje heb jij altijd een uitgebreide voorraad goodies. Zelfs stiekem de was even insteken, want dan is dat toch ineens gebeurd, gaat er hier vlotjes mee door.

Nadat je bijna was ingedommeld voor de tv, laat je de rolluiken naar beneden en kronkel je via de draaitrap naar het slaapgedeelte. De bovenverdieping telt 2 grote slaapkamers en een kleine. Hoewel, ‘klein’ is eigenlijk niet van toepassing. De mezzanine die heel de zolderverdieping inpalmt komt hier verrassend uit de hoek. Net zoals het extra toilet trouwens.

 

Tuinieren zonder inkijk

Misschien is de tuin wel de grootste troef van deze woning. Die ligt niet alleen als een L rond het huis. Hij is niet alleen ruim en mooi groen. Er is dankzij de laagbouw niet alleen heel de dag door zonlicht te vinden. Er is vooral geen inkijk. En dat is waar je nu waarschijnlijk van te kijken staat. Volledig ingesloten zit jij te genieten van een zonnig badje, een lekker aperitiefje, een gezellige BBQ of nieuwe perkjes aanplanten.

 

You’re on top of it

Het verbaast je natuurlijk al lang niet meer dat dit huis een mobiscore van 9,4/10 kreeg. Toch nog wat extra argumentatie nodig? Oké. Er liggen verschillende scholen in de omgeving. Supermarkten en het Wijnegem Shopping Center liggen binnen handbereik. En op 6 minuten sta je pal in het centrum van de stad als je de tram op springt. Oh ja, dan zouden we nog het Rivierenhof en Park Groot Schijn vergeten. Allemaal in jouw buurt te vinden. 

Zie je het nog grootser of ben jij gewoon fan van projectjes? Dan is het platte dak je nieuwe vriend. Hierop kun je makkelijk een extra ruimte bouwen. Extra kamer, badkamer en dressing? Dat is hier echt niet uit de lucht gegrepen.

 
Is jouw interesse aangewakkerd? Stuur dan snel een mailtje naar info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

159m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

1

Keuken:

VS volledig geïnstalleerd

Tuin:

Ja

Grondopp:

230m²

Oppervlakte tuin:

70m²

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

318 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

terrein

woongebied

type dak

schuin dak

xy coordinaten

51.2075258

4.4719495

bestemming gebouw

privé - woning

keuken

VS volledig geïnstalleerd

wasplaats

Ja

EPC

318 kwh/m²/j

EPC

D

2466083

elektriciteitskeuring

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

condensatie

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

residentiële wijk

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

Florent Pauwelslei 56 2100 Deurne

Florent Pauwelslei 56 2100 Deurne

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw